[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)

1001 回覆
73 Like 4 Dislike
佢4年前都係做kol
有心唔會冇時間學囉
好心佢啦 又要幫自己營造高尚嘅形象
講嘢一啲修養都無
講埋啲急尿照 究竟係咩term
一啲都唔知醜
仲要咁有自信
咁都要蝦乾呢啲智將有咁多位俾人入先得既
又唔見蝦乾入到桑拿?
頂盡都係「奶奶會否偷唇膏用」
咩叫 面係人地比 架係自己丟
蝦乾係完全例子
成個人重心不穩,無腰骨企唔直咁
唔知佢哪來的自信覺得靚
真係腿長就唔洗著高腰褲忍尿腳啦
仲要成日學台灣腔 沒法子啊~
又串又造作扮野到嘔
解答完畢
真係好撚串
咁唔想答忠粉問題而家直頭唔使答因為無人問
哈哈好笑~
岩岩先係街到見大約HKD520 LC 杯六隻
我即刻諗起我蝦

Btw 咁樣疊高碟拎又唔方便
點解會中意咁收起碟搞笑
深水埗都買唔到
我叫姐姐去買瘦肉煲粥吊味、佢話豬肉佬唔賣比佢,最少要買廿蚊
日文都唔見佢學到啲咩成果
真 多多借口
人地盡返自己責任 正確發音姐
lc碗碟係減價先會買
平平地買返黎 擺入洗碗機整崩整花都唔肉赤
要見人就會用日本碟或者骨瓷
貓唔食咁撚多carbs嫁 食肉嫁
收皮啦佢
你講得o岩 就算佢長期便秘或有其他嘢都唔應該同一時間落埋條根去煮 唔係根本食唔到
男人係咪唔介意用呢啲粉色既餐具?
男人老狗用真係好違和 好似玩小朋友煮飯仔咁
呢啲美感真係唔識欣賞
上個po仲未睇完 要copy過黎呢度覆

我想問 邊個香港人唔識i go to school by bus架
繼3st thanks you your support之後又一力作
個套又係淘寶
隻碟明顯唔夠長 拗斷條魚個頭 好唔治癒
要擺隻apple mouse係隔黎影相
pish
呢個時候仲未擺部sony做pros
又好多人問🥲
無睇蝦乾段LC片,其實心形碟擺盤好難擺得靚,再配埋廚餘式軍訓餐真係好難會覺得夢幻
我見前面有絲打話蝦乾講過LC有resell value,但係絕對唔係二手stoneware同埋開倉貨尾色,粟米碟永遠都喺開倉清貨特價區見到,賣到無人買蝦乾買返去擺匙羹LC有勁多粉紅色偏偏蝦乾最愛呢隻特價pink,不過顏色好個人
有時都會喺$12店掘到made in japan碗碟,同埋日式瓷器碗碟手工都好精緻,又有質感,再唔係北歐風ikea碗碟都靚啊
好想同蝦乾講買LC唔會送廚藝,虛心少少學揸刀唔好賴指甲長,煮返D有營養嘅嘢比佳仔食啦
利申:用咗LC十年,見到蝦乾自high好有天份玩食物就火起

#廚餘式軍訓餐#aliceloveslc#三隻蝦#帶子兩粒半
成堆剩餸炒埋一碟
好心佢就收番埋。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞