[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)

1001 回覆
73 Like 4 Dislike
大家睇左雨僑ig 未 我又諗起蝦姐
可能之後買Hammock 大size
絲打真係多得佢唔少之前買落個d點算

小熊貓淘幾個比佢用算啦,咁就唔洗捱乾包
加少少有大size好抵
同埋大size有底釘可以拎上機用
唔好再提
我真係好想買sangle

但佢又有 唔想同佢撞袋
呢啲先係夢幻火鍋
蝦乾係用四塊牛肉宴客
馮小姐邊條片用caba ?
Thx 絲打
之前好似話佢個sangle係假袋?
er 我細個都係公屋
雖然宜家住私樓
但我嘅名牌應該比蝦乾仲少
無問題㗎
著小品牌都可以襯得好睇
唔死充扮闊太根本無人會踩
知足常樂
Hammock 大size 真係大到搞唔掂
真心
住公屋無名牌
住公屋有名牌
住私樓無名牌
住私樓有名牌
根本出到街無人care
自己鐘意咪得
認咪得
又要買又要造作咪黑人憎
絲打唔好咁諗呀
其實出身好唔好冇得揀
但自己努力絕對可以開創一條路出嚟
唔係話要大富大貴 知足就好
最緊要對得佳自己搵到價值

笑我蝦最主要係幾廿歲人淨係識怨怨怨
細個屋企唔好怨下ok
但長大後仲怨乜?明明可以自己努力改變到
仲有成日得唔到嘅野就話嗰樣野本身唔好
未有能力得到咪話努力下/自己未必襯得起住
人會進步架嘛 努力啲用自己努力爭取下咪會得到囉
比我蝦做到嘅普通野
就讚到天上有地下無
我當你真係好咋 學下謙虛啲唔得嘅
但佢話自己好勁嗰啲練字、煮飯、影相....都係成pat屎咁

其實呢個世界唔係淨係得蝦乾你一個慘
雖然冇需要去比較
但你唔學識知足比你家底好似sona 咁
你一樣都係乞人憎

岩岩睇左條片
Caba 有考慮過都靚又輕d
但sangle 兩層又特別d
好難揀

Thx 絲打
蝦乾係崩口人忌崩口碗
講真如果有人因為你住公屋,而唔係你為人去judge你,you don’t have to give a shit
蝦乾唔係心胸狹窄成咁,又鐘意gut個7頭出嚟呀,都唔會有咩可以俾絲打們狙擊咁耐啦
其實扮靚都係俾自己睇多
開心咪得
我都係公屋出身
儲完有閒錢先會買名牌
都有自己鐘意嘅牌子
但絕對唔會話係愛牌咁自大
中產出身嘅小熊貓咁都唔嫌佢丟架
係真愛啊
Agree ar 絲打
我都係窮窮人家
呢度大把絲唔係咩大戶人家 又睇名牌
但個個都努力讀書進修返工生仔照顧屋企
唔會咁又造作同自大
唔知各位絲打有無係sisters_brabra買過bra 我係佢未開門市之前已經幫襯過 到依家開咗5間分店 但原來佢哋d bra係淘寶都搵到 仲要自己剪走個原有標籤 車自己個logo上去 重點係黃店 但入貨淘寶? 賺到發發 六年五間分店 同蝦乾無分別 入貨59.9 但賣599
但係張氏姊妹雞味好濃
三個要我揀一個做老婆我都係會揀蝦乾應該細d機會戴帽娶件寒酸婆好過娶件出名出黎搵sugar daddy 嘅女人

呢獲我撐你呀蝦乾
大家點睇
我想嘔呀
因為佢真係是但有牌子就擺上身
Sorry, 但通常有呢啲諗法嘅男人都好廢,所以要擇一個所謂低級啲又容易操控嘅老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞