[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)

1001 回覆
73 Like 4 Dislike
用左既然係小數目咁你比錢我個sticker
對方燥到仆街 差d嬲左我
以為我真係串緊佢 咋咋林send返呢個po比佢睇
屌你咩蝦乾
彈琴手指係唔會咁塔晒落嚟
我睇嗰段書枱大變身15分鐘長片
覺得仙對佢真係勁好

pro ha拿住呢樣嘢話係仙送既
拿住另一件又話係仙送既
15分鐘既pro ha廢話
淨係一張書枱都有幾樣嘢係仙送畀佢

但佢仲嫌棄仙記錯iPhone 型號送錯case
叫人留言話送返出來(不過我覺得佢應該無成功送出

仙對佢真係好有心
就係pro ha語氣對返佢好差⋯⋯
彈琴撚表示隻手一睇就知唔識彈琴
住浪澄灣但要買10蚊豬肉煲湯
我諗佢真係要死返深水埗先好買
佢咩都有天份
日文 英文 讀書 煮飯 音樂
全能蝦乾
有咩碟係疊唔高
得LC先疊到?
佢不嬲都對仙勁閪
開頭都仲有d同情仙,覺得佢遇人不淑
不過既然佢地一路都keep到唔反面,只能話仙俾蝦乾閪都係抵死on9,一個願閪一個願捱
好似蝦公咁,拍左拖咁耐都唔知女友脾性照結婚,宜家每日無啖好食、長期被放上ig公審都係唔洗同情,係抵死既
唯一值得同情既係角仔,父母無得揀
完美的我
你講開又真,佢有對LC好有情意結
傾家蕩產去掃倉底粟米碟

或者細個試過俾用LC碟既八婆同學笑9佢
所以要彌補返心靈創傷
跪求tg version!!!!
但係攞LC碗碟嚟裝軍訓餐
仲要係開倉貨

細個憧憬日後美滿婚姻生活
全屋所有嘢都係用粉紅色 粉藍色
乜都做配色 真係好撚柒
淨係識做表面嘢
時間耐乜都俾人睇穿晒
冇餐飯煮得好 仔又照顧到發展遲緩又瘦又削
呢個老蝦幾時有報應

係 杞子(40粒)係呢到
今個po#87

係pro ha既情人節新搞作
淮杞蟲草花響螺燉湯

煲呢個湯只可以落40粒杞子 唔好多唔好少
謝謝大家
好心佢咪再介紹用d咩
比佢搞到 Chloe celine rv lecreuset 電子書 蒸焗爐
咩都唔想買
明明d野又靚又實用
一放係佢身就係造作扮知性
而家應該仲酸
大戶人家就終於有左,又上緊位,到時個b一出世就俾人比下去(仲要差唔多年紀
仙仙就有自己生意

人地就更上一層樓,自己就自作孽搞到咁...
加埋你個名真係好諷刺
大戶人家都幾攻心計,講曬蝦乾讀錯曬既brand 名個個位都度過諗過點入蝦乾
好似讀Givenchy 果啲咁,追撚住蝦乾黎屌
佢都知自己交叉腳企係忍尿pose
因為仍然係願望未實行
如風絲pin左
睇過alex lc live
見佢有啲講入得焗爐/可以直接加熱
咁可能唔係款款寫明?
我淨係覺得好重好重
當然焗野/有啲甜品用厚身啲係襯啲似樣啲
但成枱lc 老實講我唔覺靚
諗起要洗咁多野 咁重就好攰

唔夠決心啫,又俾藉口自己
果陣未屈到蝦公落搭
打啲caption 都懶恩愛啲

但係...
肥牛都冇件
已經講「能為你做的只有這一些」
嗚呀 可以用我蝦同朋友瘋狂交流
因為其他唔識串/寫

Salt and pepper 可以入廚房抄就得啦
但下面又寫返中文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞