[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)

1001 回覆
73 Like 4 Dislike
唔好啦
我唔想同佢撞牌子
點解呀蝦可以全身都唔襯
是但有牌子就擺上身咁
好唔襯,RV 都有啲鞋幾grand 幾elegant 啱去ball 同去event 著
呀蝦唔買個d 係咪因為個d 延展性唔夠高
我不喜歡那個扣🙂

本身有個celine sangle
但見到蝦乾都有,咩上身即刻覺得有啲寒酸
之前睇痴線與post都有話佢地住天水圍屋邨
但係睇佢地啲片同story屋企都好大好靚
似係靚既私樓
著對返工鞋去event,呀蝦d fashion sense 我呢d 凡人識條鐵
呢個款又靚又實用

跪求蝦乾咪再show Chloe Celine 出來啦
佢一show 又唔想買
唔想同佢撞taste
你教下你老婆啦
終於追到#595
最後張相個背景好有key上去感覺
邊忽美? 香港行下山都可以影好多靚相 瑞士 加拿大 美國 澳洲都有好多靚山
好有鄉下妹去旅行feel 救命
又著呢對番工款去ball
之前佢已經著左黎做婚鞋,hagone真係當咗呢對鞋係晚宴鞋 好柒

睇下蝦乾數到做媽媽有幾多負面野
加油呢度一日一po 咁濟
佢唔鐘意熱鬧呀
佢賣果時post相好似話對鞋係淺灰藍色
不過佢次次P相都P到對鞋變白色
求其拎個clutch 咪好地地,點解hagone 要拎個causal款dior袋加對OL番工 RV
支持你,不過唔知你老婆會唔會留言單打你
佢好似有對白色,係做婚鞋㗎
但呢張相係佢婚前定後嘅?
不過顏色係一件事,另一個問題係個扣,以佢本身唔係腳幼嚟講,咁大個咁bulky嘅扣會仲顯得腳粗,條蝦腳伸到幾長都無用啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞