[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)

1001 回覆
73 Like 4 Dislike
之前仲有得去日本
係daiso 買咗好多MIJ嘅美陶燒
啲顏色好靚 仲買咗櫻花款
最平100yen 貴啲都係500yen
其實真心唔明LC有咩好吹奏
我蝦嘅眼界真係好窄
柒咗 美濃燒先啱
當推post
我都有買daiso美濃燒
啲櫻花款靚到想買哂返屋企
一個人食都唔夠食啦
佢個留言好心唔好教壞人啦
要減肥唔一定要食軍訓餐囉
同埋軍訓餐一定有肉囉
new post leave nane
因為個陣未買Sony相機
佢仲要hashtag shabushabu
Shabushabu 食腸???
佢尾魚都蒸到異型咁
仲勁多豉油
佢尾魚
絲打你搞到我笑醒咗
大家好我係好用cry了!
#菜魚飯就是貓飯

打出黎唔尷尬?
佢套衫leung到⋯村姑咁,一定又係由頭到腳都淘寶
同埋佢都知道呢個pose肉酸,就唔好咁做啦
一結完婚,蝦乾之前整嗰個衛星包,得一個有朱古力嘅係比on9熊貓
呢個女人真係好仆街
唔好意思 weekend整醒你
快d去食個carbs brunch 啦
Prof Ha話健康嫁
Hagone 永遠都上唔到大枱,永遠都做唔到大戶人家
成日講意淫野,又鍾意擘大隻腳俾人睇
好心佢而家都搵到小小錢同嫁咗俾個中産仔就上進啲
但係佢無論做乜都整唔走浸寒酸味,仲成日威威咁po上網等大家知道佢嘅寒酸嘢,hagone真係好趣緻
仲要得3粒朱古力粒放係面,放多幾粒好似攞佢條命咁
我覺得hagone真係好自私,自己鍾意粉色白色,就搞到全間屋都係,戇鳩熊貓男人老狗要住呢間咁嘅屋,日日用粉藍色碗食飯,情何以堪

遲啲佳仔大個,唔知hagone會買乜色嘅LC俾佢食飯呢?黃色?綠色?如果同粉紅色同粉藍色唔襯真係好唔療愈,hagone 又嬲嬲,會唔會唔俾雞仔食飯
每次見佢出po/覆人寫「老實說」「坦白說」
就覺得語氣好閪
成日懶係幽默但唔好笑都算
講埋d野好低級
正常人就算心知係忍尿pose都唔會講呢d野出post
sorry我柒左了
蝦乾sorry唔好負皮我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞