[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)

1001 回覆
73 Like 4 Dislike
係咪間接嫌佢老公少送禮物
華生而且仲心動價46蚊
阿幹仲唔春心動?!
176蚊扒就嫌貴蝦公送399蚊枝筆仲要俾人字裏行間單單打打
送枝筆俾你,仲要俾你公審平時少送禮物
似乎佢地兩個都係慷慨自己孤寒對方
抄娜既愛牌係dior hermes chanel
我蝦先唔鐘意果啲款 咁老積
LCM follow up 下先
深夜追po好餓
唔係,佢有私人事務要處理,咁岩路過所以影下媽
off topic LAMY呢set好抵買 399有齊鋼筆 筆套 上墨器 墨膽 仲跟個盒

小熊貓買呢set已經好精打細算啦,仲要畀蝦乾暗串

雖然呢set好抵,但支LAMY Safari印象中喺LAMY入面屬於低階鋼筆,鋼筆gp見好多人買嚟粗用
去歐洲特登著曬全身名牌
驚死人唔打劫佢咁
佢真係唔知個世界係點
因為呢set真係唔貴

就算無gift set,支筆本身都唔係貴嘢
我諗無乜邊個kol間屋會無品味得過蝦乾
就算仙仙之前租果間豆潤咁細嘅屋都佈置得溫馨過蝦乾先
我蝦 唔要黑色高階鋼筆
很不療癒~寫起字上來沒心情
又不是大戶人家
夠用 買經濟的就好好用了
我老公(當時男友)都送過枝LAMY 2000畀我呀
啊 好美!

想改名添
呢條臭蝦真係
人地送野比你你又話「心諗做咩咁闊佬」 唔講以為送左千千聲既鋼筆比佢
講句話多謝小熊貓送鋼筆而且係我最鐘意既粉紅色咪算囉

蝦乾「哈哈好笑 我有話我最鐘意粉紅色咩?」

我蝦嘅品味:白、米、裸、粉
接受唔到其他顏色
不如進駐殯儀靈堂算啦
沒有換過衣服
事實真係4,5年仲係果幾件衫 唔開顏色事
白色Stan smith,白色短褲,白色 chloe 著足幾年
阿!重有戇鳩熊貓啲藍色訓覺衫
真係好有延續性
LAMY嘅Safari算係入門款,日常用都ok架,仲係送禮唔會失手嘅選擇嚟,但蝦乾收咗仲要串返小熊貓轉頭

利申:有玩開鋼筆,唔係大戶人家但屋企有幾支14K金尖鋼筆,唔知蝦乾會唔會因為「我不喜歡那個金色」而唔買金尖呢
點解人地送親嘢俾佢都要咁
闊佬小熊貓
爆seed奶奶
大戶人家Sona
晨早用緊Clarins

仲有無?
本來都幾sweet呀件事
俾佢搞到好撚肉酸
下次可以考慮埋呢張

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞