[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)

1001 回覆
73 Like 4 Dislike
成日淘寶,學埋d淘寶客服
害完蝦仔又想生多個出嚟禍害
重新岀發嘛 又多個topic mother of two
佢自己都話有扁頭基因
生多個又會係扁頭架啦
死都唔認係自己湊得衰
利申: 好鐘意小朋友覺得蝦仔好慘

佢呢舊嘢我屋企都有一個 但我唔係大戶人家,就唔係喺台北買啦我屋企個嗰應該係喺普通家品舖買 (其實我睇嘅時候以為都係普通家品舖買 唔夠治癒添
但啲咁普通嘅嘢真係有人會問喺邊度買?
睇過佢條問答片(bili睇)有人問佢會唔會養竉物,佢講左一咋嘢話唔會,因為唔想麻煩,因為要時間照顧佢,唔想對條小生命負責任。心諗佢點解會揀生bb。之後就有人問佢會生幾多個,佢話會打算生兩個...
呢個人d思維真係好跳脫

圖:雪花秀 新加坡 media trip

想讚吓kiko,雖然佢唔高(比蝦乾矮一截),但平時好識着衫,感覺自然大方,唔似蝦乾著到9588又夾硬P圖。

佢唔高,但着得好好睇。手袋呢條問題,顯出佢係以小朋友為中心。
左邊三個條裙都勁長,根本唔啱着
背心位勁大個窿,腰位又鬆
唔知係咪都係 Yeechoo sponsor
不過 kiko 條裙咁花佢都著得幾好睇
下個月拜年咪見真章囉
湊到個仔頭起晒角 變大頭嬰 ET外星人頭
爬又唔識 叫/逗又唔識笑 無反應
成個畫面出晒嚟

我蝦到時答
乜bb一定要識畀反應同笑㗎咩 哈哈好笑
我有朋友都成日親親親
親佢老味
呢啲咁普通嘅磨薑器
上網搵吓都大把啦
成日話好有人問
究竟佢係自大妄想 定真係有妹豬咁蠢
冬大過年
角仔連做冬都冇同爺爺嫲嫲過
可能真係反左面
其實我都一樣 就算鍾意狗仔/ 覺得bb仔得意
但深知自己份工 照9晚8 根本冇時間照顧得狗狗開心
自己又需要好多私人時間
所以寧願唔養狗仔 同埋都唔打算生細路

但我蝦就唔係
明明都唔鍾意照顧 唔想負責任 但偏偏就要生
仲話要生兩件 害死人
黑心到核爆
背心嗰位 咪係我蝦囉
無yeechoo sponsor 又點會嘥錢買一條着一次嘅裙
我又不是大戶人家 又不能提高延續性
唔啱著又點 哈哈好笑
蝦乾個袋佢屋企係咪無連身鏡
白 米 祼 粉
包括霉蝦肉色(ig fb yt banner)同肉色絲襪魚肉腸色
好唔襯 呢個唔係casual袋黎架咩
Hagone係本身唔鍾意BB又唔想養仔,但死都要生佳仔出嚟揾錢,依家成個人梅過梅菜
以前曾經都算係一線KOL
唔知佢有冇後悔
臭蝦父權主義到 即係女就要留係屋企做家務煮飯,仔就出嚟做嘢?
唔會咁專制掛 男家又唔係咩大户人家
有落禁令既話應該禁佢公審蝦公instead of 提起做冬
但男家長輩食得住佢咩
平時都慣咗公審蝦公 又湊到林家個孫咁差
我覺得角仔只係一個意外⋯
其實係一個局 屈蝦公中出泵大個肚然後靠個仔搵食
可惜佢估中o左開頭 但估唔中個結局
cherrie tam個b又係有濕疹
人地阿媽冇餵母乳都整母乳番梘比個仔用
又上網訂bioderma lotion 阿乾呢?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞