[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)

1001 回覆
73 Like 4 Dislike
我唔會覺得RV 同celine 寒酸,但係我覺得呀蝦嘅RV 同celine 好寒酸
認同!
係人既問題
絲打你攪清楚先,住公屋都可以有出色㗎你要警惕自己,唔好變到蝦乾咁樣,要知足,唔好自滿
我身邊好多朋友都係公屋長大,但無一個好似蝦乾咁唔識大體囉
出身點冇所謂
但人地起碼品味好啲

不過我唔知佢地有幾出名啦
但至少著衫係襯得順眼好睇
同行出黎個勢都大大方方
唔似蝦乾真係妹仔咁
襯衫襯到一岩一忽
儍妹 住公屋無問題架 唔洗覺得唔開心
最緊要係比心機讀書好好裝備自己
唔好好似蝦乾咁自卑到自大 無料扮四條就得
好想知蝦呢條裙係Kate spade sponsor定點
咩taste...
花園街阿婆款
一日一post好難追
我蝦真係可以將所有luxury brands 著到變淘寶,假如佢拎個bkc 我應該都會覺得係假貨
佢say hi同個鼻窿 好尷尬
欣欣都大學畢業嘅,雖然係嶺南,學歷高過蝦乾
就算窮、住公屋都無問題,
唔一定要着名牌先有taste,uniqlo都可以襯得好好睇
最緊要係做人要大大方方,唔好好似蝦乾咁無料扮四條
佢有一排個袋個belt條披肩都係Dior
借定買就唔知
偽娘
平時張氏姊妹有陣風塵味你老婆企埋去即時幫人加無限分變氣質美女
起碼kiko唔會買左幾個袋就話自己係hermes 同chanel 忠粉
話咁快又就爆po
召喚如風絲
巧醜呀
你考慮下出租老婆,提供俾kol合照服務,一定發達
我本身都有個puzzle 又係medium size黎
不過好彩蝦乾好似冇話過Loewe係佢愛牌
叫好少少
如果佢用bkc 似係用成副身家威比人睇
之後逼小熊貓日日食麵包
笑死我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞