[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)

1001 回覆
73 Like 4 Dislike
佢煮嘅嘢有無加調味料都好 見到都反胃啦
po到2047都會有人問 笑死

乾 你一日唔停止虐兒 唔主動收皮
我地個po就真係去到2047都唔會完啦
對我嚟講無sponsor無禮物收已經算收皮
佢最好多啲突個龜頭出嚟等我哋睇吓佳佳最新消息同恥笑下佢就perfect
又有新名
絲襪(魚肉腸色)
咁係因為你著足4年姐
你條白色短褲都5,6年啦我都想知邊度買點解可以著咁耐都未穿
我都係,每日一上連登就黎呢度
強烈推薦未改名絲打改做

好用cry了!
睇蝦乾係我每日嘅精神食糧
仲邊有sponsor敢搵佢

btw 宜家橫掂無sponsor搵佢,佢係為個仔好就索性褶埋專心湊仔啦
佢得閒post個仔又比人擺上連登討論
我唔係同情佢 係覺得佳仔慘慘地
有個咁既老母佢無得簡
痴線未追完38就開咗40
話說我見到家母浸發海參(目測隻隻都肥肥大大係蝦乾個口感更佳原條海參成倍咁)
跟住手多比咗蝦乾個原條海參圖比家母睇,佢即刻話:「而家啲阿豬阿狗都係kol㗎咩?一睇就覺佢無知」
其實蝦乾細個係唔係用狗兜所以而家要買好多唔等洗嘅碗碗碟碟補償心靈
就好似d人細個無玩具大個買反咁

原來佢哋由15年開始打邊爐都已經係得幾粒丸
開始懷疑佢低能
咁都要問個位係唔係弱智
唔係salt and pepper 唔通落辣椒油咩
計到岩岩好 每樣一人一粒
好食想食多粒都冇
好mean,抵佢而家收皮
我啲碟唔同色唔同圓都可以由細至大咁疊高囉好冇

睇得多蝦乾d 考古cap圖 望到全部都係粉紅粉藍既餐具
真係唔明白呢種little twins star配色既美學
唔怪得佢冇friend
佢仲講左句唔知有咩咁吸引好閪嫁!
人地夠唔知你d淘寶傢私貨尾碗碟有咩咁吸引啦
每款丸一粒
佢買少隻碟 小熊貓就可以食多塊扒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞