[Alicehaha]虐兒成癮成為虐兒界KOL嘅滙豐職員馬丁林之妻名蝦乾-AKA怨婦界林鄭、廁所打卡KOL(40)

1001 回覆
73 Like 4 Dislike
Hello絲打我地相認了
係咪得我覺得佢用一督兩督形容d 野係好粗鄙
用個分量或者多少形容唔係更好咩
去落雪地方旅行 買件羽絨都3,4千
可能蝦乾覺得幾千蚊件褸冇延續性
張相勁似淘寶啲示範相
雞仔
襯唔襯都無飽飯食啦
希望遲啲角仔返學 蝦乾比佢食學校啲飯盒 唔好癲到整飯盒
少肉多菜臭蝦講漏咗多carbs
明思真係日日都勁多sponsor勁多廣告
相反蝦乾真係霉到
當日唔表態想黃藍都食哂嘅蝦喵喵
邊會諗到2021會被黃藍兩邊夾擊
抵死啊真心 快啲收皮
樣樣都奄尖聲悶
做親野就叫攰
想扮到自己好重要同好好人
要做好多野就算好攰都完成左咁

而家唔使攰啦日日係屋企me time
係定時拎個仔出黎餵姐
就咁話加左少少沙律醬咪得
無文化粗人係都要用個督字黎形容,懶係親切貼地咁
屎就兩督啦
caption 唔洗自己打架
PR會send埋比佢地copy and paste
好多KOL都成日post某幾間燒肉/海鮮速遞
連老泥m都有
以健康生活自居嘅我蝦,一定唔會羨慕
膠兜燒肉 定 lc夢幻火鍋
盲俊明會點揀
明思係睇得出真係有心做
(我都忍唔住睇左佢啲片)
啱啱生完仲要湊兩件都有咁高質片
兩個小朋友又好開心好健康

重點係佢個態度好又有禮貌
啲野係真心share
唔係為賣廣告夾硬sell
其實我唔明點解newborn皮膚紅佢要心理準備
真心唔覺有人會咁問
有眼睇都睇到啦 除非以為係煙灰

劣改
毫無違和感
呢度d絲打好有才
台中旅行 with cynthia

台中有好多shuttle 去清境,俾錢就有得搭,佢講到大冒險咁誇張,想讚自己有應變能力

「兩丁友」係口語?唔夠文雅 fail

係d羊俾佢嚇親至掛?羊又惡,sona隻麻薯又惡,佢咁唔鍾意動物,唔好扮有愛心啦

蠢照(認同),背景美呆(唔覺)
睇明思同羊羊啲片真係好開心
起碼佢態度好個人又夠真誠
就算論藍黃咁睇 Coffee都係港豬咩都唔理
但人地真你好盡力出減肥片又肯教啲fans
湊伯伯好到加零一 佢屌啲酸民基本上個個都係幫住佢
其實蝦乾淨肯改下態度 對自己老公同角仔好啲嘅話
呢度都分分鐘摺埋架啦

Btw 希望第時自己個小朋友可以好似羊羊咁乖咁精靈就好喇
真心似
又幾似喎衰鬼
其實佢個人真係懶到爆,懶唔緊要,但佢又要扮勤力
下面個張好似p圖
係成個人浮出黎!
係成個人浮出黎!
係成個人浮出黎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞