屌,陶傑才子力捧個新嘉賓咁撚勁冇人講?

549 回覆
671 Like 51 Dislike
碌晒成個post 竟然都唔見有人提起 佢幾like陳雲
唔出奇嘅
仲幾like功能組別
當小丑咁睇
千面天王,去邊度撈都得。又識上位,又識搵位鑽。重唔係成功政客嘅其中一種?

我唔知李登輝定十一哥啦。應該唔係真·人格分裂掛。
Hi!巴打又見到你
我一開始講笑話佢會入紫荊黨
睇來都真係有可能
就算唔入紫荊黨都會入袁彌昌、田北俊既希望聯盟
唔好忘記李啟迪都入希望聯盟
係到留個名,將來驗證下
聽得多光明頂,識落時間囊。
睇過佢信報嘅專欄都知佢係建制+反民主
其實佢呢種人就係紫荊黨理想中嘅完美招攬對象。

而佢自己又正正係想R入去紫荊黨呢種較為接近實際權力嘅地方。甚至佢真係好想入去權力核心,做智庫呢類角色。而佢呢種好似知道反對派諗乜嘅人,而且「聰明後生見識廣」嘅人,就係權力想運用嘅食客。

我唔知佢最終有乜目標,但佢首先要埋到堆。然後去到對管治同時局有一定影響力,左右決策者思維同諗法,提供建議俾決策者。
哲學家都有用過數去解釋語意邏輯,以為完美,之發覺有D野係在語言之外。<--幻想系

勁喎巴打
搵食姐
做數學等乞食咩
2021 年仲想食兩家茶禮 訓撚醒未
佢係想做晒全部角色。集於一身好有利佢帶風向、增強勢力同維持影響力。雖然要平衡係踩緊刀鋒,但自認好聰明嘅人會夠膽做。
呢啲讀書無得讀
不過由細到大都一帆風順
實覺得自己平衡得到
遲早二面不是人
咩係A
Available?
佢條女係乜科
鐘意條仔咁重口味
係咪都係死書毒女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞