屌,陶傑才子力捧個新嘉賓咁撚勁冇人講?

549 回覆
671 Like 51 Dislike
呢條友竟然有人打佢打飛機
就算唔係都肯定會做呢類型既角色啦
其實係佢屋企既教育...
阿媽應該係大陸既?

同埋數底太理性
以為自己係上帝mode睇野
佢咁右...
點都唔關左膠事
我都認同奴安迪 on99
但你話科目垃圾就真係 唉柒到無眼睇
聽吓唔同背景既人講野都好。不過,佢話會全力阻止香港有民主。。。
英國只係認oxbridge, 出到黎st andrew都冇人理
仆街無分左,中,右
19自己都成日笑鳩美國仔讀文哲史好濕鳩架
Econ又何嘗唔係?

其實佢啲partner個個都係讀文哲數5
Yes唔好吹到咁誇
求奇搵一隻連登仔去考都有imo金牌
講你老母,show blocked
Econ 博士唔係中學econ 呀全部都係數嚟
奧數金牌,普林斯頓數學系一級榮譽,咁都唔勁到仆街連登仔要求真高
其實個statement冇衝突
咁拎獎既都可以做outliers
都一係top 0.1% population
咪係
每一科只要讀到好專都可以好勁
只係有冇用同對社會有冇功能
真 連登仔個個phd畢業 個個閱歷都好夠
Many forms of Government have been tried, and will be tried in this world of sin and woe. No one pretends that democracy is perfect or all-wise. Indeed it has been said that democracy is the worst form of Government except for all those other forms that have been tried from time to time.…

話民主係最差既制度應該係出自Churchill原句 同藍黃冇關係...
咁點解連瑞士公投成77%反對無條件基本收入
連登仔個個都ivy league phd
連princeton數學系都睇唔起
讀書叻唔等於做嘢得
林左無左佢老母乜撚都唔係喳
姐係話民主有缺點 但都一定好過人類試左幾千年不斷失敗嘅君主制 獨裁制好
一cut左後面果段成個意思唔同左
因為feel到自己利益會受損
唔係剩係錢㗎嘛
例如會浪費自己既稅去D廢人度
對住公屋撚狂屌喎
連起公屋地段太好都比人屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞