屌,陶傑才子力捧個新嘉賓咁撚勁冇人講?

549 回覆
671 Like 51 Dislike
佢啲論點直頭可以屌到左膠搵窿捐
仲要講自己係傾向保守
無骨氣就呢啲
屌你老母,另一個侵來,幾廿個性格,講野冇句真,做野做實惠事。交朋友要小心
侵都奶習,轉頭夾到習差d亡
有文有路,叻仔一個
好過林作掛
當佢假設岩,當佢為政權擔心民主會令社會變成高福利社會,佢諗下自己咩社會身份地位先
呢個盧安迪勁到仆街
10A跟住去普林斯頓, 數學比賽攞撚晒冠軍, 好細個出paper, 一等一天才, 而且係共和黨忠實支持者
完美演繹美國名牌大學既on9仔
堅離地 不食人間煙火
呢類人最岩匿係象牙塔寫論文
得閒報紙電台鳩噏下懶係高尚知識份子
睇過Youtube片
佢數底真心勁 大學係Princeton Econ出身
網上公開資料話老豆係Z cam 首席執行官
可能講野要避忌
見人講人話,見鬼講鬼話

就係咁簡單
其實條友係無講錯,
美國既founding fathers肯定會將民主視爲暴政
但佢最大既問題就係無歷史既眼光
高福利社會同大衆民主其實係戰爭既產物
好似邱吉爾二戰個時搞90%稅收係佢眼中肯定係極左分子
但問題係如果按照liberitarians個種理想社會
每人都帶支槍用民兵名義參戰
右派反而係打唔贏希特拉既國家社會主義
所以liberitarians將每個人當成原子化個體
實際上同左派一樣都係解構原生社會
所以呢批費拉右派最終既歸宿就係,
係美國鼓吹美國社會主義要完
反而支那先係自由主義既最後堡壘
最後係支那集中營同費拉左派團聚
19自己咪係垃圾
條友寫過本書, 講自己幾主張自由主義
認為連法庭同執法權都應該私有化. 係自由主義究極體
但你係好難駁到佢, 數理邏輯都係天才水平, 17歲讀緊中學就寫到數學論文可以登journal
另外呢條友係極端憎鳩democrat, 左膠, 尤其厭惡政治正確
自膠, 佢冇考會考, 定冇10A
但數學水平都係首屈一指
19又中伏
陶傑都係世界仔黎架啦
唔係點會比人叫文妓
我同佢同校
中學嗰陣上physics堂駁撚到個老師變唖狗
同埋佢真係天才黎 有得贏既獎都贏曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞