90後其實好幸福 經歷左online game最頂盛嘅時期

996 回覆
2528 Like 32 Dislike
我都係 不過都斷哂聯 好掛住佢地呀
個時因為夢古衰貪心 俾人昆左兩粒寵物保管珠
天涯明月刀都得 但大陸驚不了
果陣試過出黎網聚 咁啱另一班識既人都係附近網聚
兩班人撞到果下個feel好正
而家一年都會有一次出黎食下飯
但係講緊瑪奇係10幾年前既作品有呢種開放性
當年黎計真係算好破格

有玩過既話
都一定以前試過上網搵樂譜
就算你唔識音樂 樂理呢D都一定上網摷過
學識左打字之後就係咁笑9啲數字人英文人
係咁嘴佢地文盲?啞?唔識中文?
而家打字咁快都係當年跑online等開門落去果陣極限嘴炮得番來
瑪奇的確係屈機嘅,打機嘅就算無玩過都一定聽過
玩過wow之後 玩咩都無feel
近排玩返 wow classic 都仲係好正
三小俠 300bee打到死
好難得呀!居然仲keep到
好多server好多插件好多刀仔場超好玩
巴打咩家族/ID話唔定我可能知

淨係搵得返呢幅圖 勉強仲望到自己名
之前唔記得睇咩片
金庸好似仲有一個人玩緊
話成個ser為左佢唔close
瑪奇單係打怪禁制個系統都屌打而家d自動game同掛機game,唔會屈玩家瘋狂課金
九成又係尋路+每日任務+每日三次副本+經驗鎖+交易所+有償/無償game 錢+累計儲值+不停開新ser 嘅換皮game
係mmorpg呢類係港台地區收左皮姐
時代變 娛樂多左 呢煩咁花時間既驚自己會收皮
張圖最左邊 回憶往事 陸陸續續玩過幾個ac 唔係好記得Id lu
Btw好懷念呢個界面
eco日版都執咗幾年啦, 不過有有心人整私服玩
同族
居然! 絲打id係咩 睇下有無印象
我巴打黎 其實我都係圖入面既右手面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞