90後其實好幸福 經歷左online game最頂盛嘅時期

996 回覆
2528 Like 32 Dislike
:off la 886
:886
:8
上線會hi all然後堆fd就會逐個hi賽麗娜咁樣
約炮團
好似上緊網如果有人打電話黎就會斷線
沙士時期已經尾水 九十後頂盡都係初中
八十後先爽。。。
UO
好經典但冇玩過
連拎起個電話都會斷
以前中學lunch得個一個鐘都一定走去網吧玩r6/cs
果一個鐘真係好懷念
放左學番屋企玩龍族
同班FD 走去低Level區度搞事
而家雖然都有玩MMORPG (FF14) 但D GAME越整越自閉

到左大學果陣玩LOL開住Skype 已經無左以前打機果種快樂
玩cso玩到買槍
Mabinogi
好想玩
Hit Chinese ah dllm
港版做代理時台版都開始衰落我記得間嘢有代理埋石器外傳,結果一齊執柒咗
天空之城其實真係幾有心,而家台灣同外國都有人嘗試重新編緊code睇吓整唔整得返出嚟整到真係課爆G持
仲可以瘋狂笑人56k
我中學個打字王係巨商撚
屌你老母係咪就係RO呃左我張150點卡
跑online同人開拖打英文實俾人笑到冇鞋挽屐走
識打中文仲打得快即刻串到人哋一棟都冇
堅 成日都覺得個作曲人想懷舊
依家成日聽到廣告都會唱
fantasy踢~ o
fantasy踢
咪講緊傳統olg冇遊戲性囉柒 乜撚野同ps比 係講緊你本身就冇內涵 唔係ps好玩過你所以話你垃圾
唔係點解執笠丫 除左魔獸果d係有質素既仲生存到
果d香港人所謂回憶既執柒哂啦 咪就係冇遊戲性靠當年娛樂少多人玩先生存到囉 果陣時出一隻online玩幾年就執 d人自自然然就轉市場啦
olg係好野就唔會寧願玩手機都冇人玩啦 係你班傻尻係度懷舊覺得olg好玩過而加d game咋嘛
你話勁舞跑果d我舉腳支持 日日刷經冇遊戲性 根本遊戲界毒瘤 一味為左搵錢 早期月費都仲有良心 2千年代起果d免費真係鬥課金 你課幾十萬咪又係執哂笠
戰前戰後真係唔係人人有飽飯食
甚至數上去都係

係六十年代後,先個個有飽飯食
何首烏啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞