90後其實好幸福 經歷左online game最頂盛嘅時期

996 回覆
2528 Like 32 Dislike
龍族
依家啲友10數就出嚟玩k仔
浪費時間打垃圾game 仲走出來吔文吔武
佢冇分職業呢個位已經贏咗好多game
唔使試新嘢個時下下要重練
又可以幾種技能mix埋一齊 多種打法
玩唔厭
查字典仲記得有部快譯通
我覺得接觸多咗 所以有比較
mg3當年一出個個攞把守水路好撚正
死地 等人帶升
機甲有都課咗唔小 京招雷切
佢好似係第一隻主打終身免費?
個陣賣廣告吹呢樣吹得好勁
當年學速成就係打機同人互屌學返黎
好掛住HP最記得當年最中意入狙埸練黃狙
仲有係故宮用准將重守梯
試過放學返到屋企即刻打魔力 第二朝皮鞋都唔洗著直接返學
個人既心路歷程係
n-age
ro
流星蝴蝶劍 (雖然唔算mmo)
軒轅劍online
魔力寶貝
大航海時代online
真三國無雙online
其他玩左短時間個啲乜完美世界呀咩rf online呀咩hoverboard asdf 呀 gun bound呀 gunz online呀 刀劍呀就唔講了

流星同個friend玩足幾年,以前我地魔力兩個都係獵人,會一起遠行去獵高級食材,等船個啲時間就會開流星互片,有時打到miss幾班船

ro就太多人開外掛,之後我堅持唔開,啲friend二轉我連35lvl都未到

然後大航海都係開server個陣玩,又係同個friend去托荒真係好有冒險feel

然後三國無雙online係出奇地好玩,個陣仲要陣容最齊,我係長棍負責佔點清兵,有條長槍friend專門搵人pk,有個斧頭friend專門打兵糧庫,有個雙劍就做百搭支援,試過有一場佢地一開始見勢頭唔對就「拔線」,得我自己固執係度打,最後居然打到平分秋色要鬥清兵數,然後我輸1隻⋯ 跟住嬲左班friend

唉到而家13年後大家一年都講唔夠幾句野⋯ 唏噓
完美世界,打副本刷裝刷材料好正
玩魔力 同fd接3-4線 打王果時倒數一齊合擊
當年未有外掛掛機果陣要係古9手動拉怪打天光
諗起都覺得自己好癲
每日要打到0經都要堅持10幾個鐘
用msn溝女,迫住用速成
再開精準 賣隊友
真,d人英文好撚差不過回憶翻都係好事,起馬迫住學識打速成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞