90後其實好幸福 經歷左online game最頂盛嘅時期

996 回覆
2528 Like 32 Dislike
真係貧窮限制思想竟然話olg幸福
唔好講有錢人點離地享受生活先
剩係因為窮己經錯過左ps2堆神作
直到18歲先有錢買ps4同砌部好d pc打機
olg真係好撚垃圾 無內涵不斷作業式刷怪 鬥課金沖裝抽商城時裝
除左魔獸其他果d真係倒模抄呃你幾年錢就執笠冇人玩
個時打到 公孫大娘卡 龍虎天師卡都覺得好勁
練得一身好功夫
1. 海14/ 村10
2. 妖3 1h /90場 +++
3. 界橋求帶過 +++
4. 水土火換風1:1 / 3000
5. 危 禁撞禁爆
6. 收mp女 另賣龍符鼠符
7. 紫國v團
8. 旺角場/故宮場
9. 6反/ 188/ 80y/142
10. b82 b14 b43 b6 b7/ b82 b14 b42 b6 b7

有冇高手可以解讀晒
淨係玩魔獸 同校得一個fd有玩
但識左勁多台灣人
灰狼:嗚哦哦~~
死左要賴lag機
打到劉禪會嬲咗 死細路

地1左邊打大娘呂蒙 門口打程普

(好似係)
579未玩過
嘩! 呢個咁難都識
睇嚟巴打都係場場自己逐件㩒
真 唔打機應該好難學
Sooff
Sb 3 of2 jp3 wi1
b46先係重狙
b84 係fire in the hole!
梁詠琪代言
做法師召骨入蟻洞打治盔
嗰陣好想升到50lv用變卷變超騎
4x LV召肥王好正
點爆法力好似召到4隻
但勁薄血
好懷念以前啲game 好需要人合作,互動。
ro既話你要升lv你以前需要有補師有人拖怪要有人AOE. 但依家全世界都可以AOE仲要係秒殺,一個制就得. 商城系統再分隔有錢同窮人遊戲進度。

係市場,手機遊戲氾濫,貨金等新既環境影響下,依家好多game都唔可以太depend其他玩家,要感受到自己可以好自給自足. 俗稱ro精神上既續作tree of savior都基本上係玩緊單機. 冇咩動力去組隊。

例如,wildstar我覺得係非常非常好玩既online game. 但難度太高, 合作性要超強. 最後都係要死.
重可以有穿屎做偶像
永遠一失戀就會有首好似為自己度身訂造嘅K歌
屌你 被人呃左150點
60後其實好幸福 經歷左彈波子 跳飛機最頂盛時期
希望online 唔明點解香港紅唔起,
韓國同台版大受歡迎,
好似仲有日版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞