90後其實好幸福 經歷左online game最頂盛嘅時期

996 回覆
2528 Like 32 Dislike
年經post
放學放假都係俾人約去網吧
練極都唔夠台灣仔快
隻都好懷念
由唔識玩,到玩到貢獻度上榜嗰下真係好有成功感

唯三隻online games會不自覺玩通宵:
石器、魔力、fez

我90後我自豪呀
啲零用錢用哂黎買點數
跑online用點數買套煉金裝貴到傻
KAIST屌打SKY
家用機就無fd一齊打你真係好撚好笑
d垃圾olg根本冇遊戲性可言 唔係點解執得7788
點解而加olg淘汰哂寧願貪方便玩手機game
以前係d人冇錢先焗住玩olg免費 自然多人玩
唔洗狗眼看人低 olg同手機game一撚樣係屎垃圾
olg多人玩唔係因為佢做得好只係我地娛樂少
唔講家機pc lol cs點解今日仲咁多人玩
olg除左勁舞團跑online果類fun game係高質
同tera劍靈果d後期都算好玩技術型
我數果幾隻一樣係可以識到fd吹住水玩喱d就叫online game
果d弱智刷怪升lv鬥課金無腦傳統olg真係狗都唔撚屌
定你奴性太重 打機鐘意好似返工咁作業性
好懷念
馬拉人質事件 玩跑online
一路玩4人同心一路同班玩家討論件事
後尾仲識咗個女仔同其餘5個玩家
果陣最期待既係放學上線同個女仔一齊玩
有時仲去各自既農場傾計 好懷念呢種感覺
到呢段日子 佢準備結婚了
恭喜你祝你有個美滿幸福既生活
死騎要lv52

奇岩Dk
魔力寶貝
無錢買點數 瘋狂開7日免費account
小學五蚊五蚊咁儲 最後終於可以包月
朝陽城
以前曙光開服 我打到十大 一日打16/7個鐘 9點訓3/4點起身 因為冇人爭怪
打到d怪升唔到lv 最後就賣左ac
有冇人玩過機甲鬥神傳同夢之傳說
宜家係成班打手機game
著校服lunch /放學一齊搵WiFi 打到好爽
以前
屋企online game 台服通宵練功
PSP老麥mon hunt
次次聽返都諗起以前打機個種興奮
識咗幾個台灣人廿幾年冇見過大家
去台灣都特登唔見
廢事見完影響咗關係
成件事好soul mate
3小 係我個時課得最多既game 全+10頸鏈 打人個時超靚
+9先岩 記錯
課金課到冇錢
墨香 彩虹 曙光 hp cs 信長 諗住以前日日3/4點起身打機真係好癲 就係為左少人d 冇人爭怪爭場 爭取多d時間打機 好多你地既經典我都冇玩過 天堂 巨商 古龍 金庸 ro 之類
我第一隻學打吊字
練就一手好倉頡
依家仲有冇咩olg可以比老野回味下

btw 返工式升lv game就算啦
屌 以為我自己出post
多你彩虹 夢歷 每隻game都陪左我2-3年(有重疊)
隻隻都好掛住....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞