90後其實好幸福 經歷左online game最頂盛嘅時期

996 回覆
2528 Like 32 Dislike
玩龍族用女角扮女仔玩

好多仔圍
墨香:玩雪戰,黃河3人組隊爆怪

魔獸:個景同武器真係靚過而家武器好多,又多彩蛋。入左去一個真既世界咁

信長:網吧5打5,有乜嘢就當面屌對方收皮

夢之歷險:每個月課金,打豆升job lv
一出5轉弓用到個陣真係開心到訓唔到,晚晚睇時間打死地,識埋女都得
仲記得d搞笑野,講起都90年代,我個年代仲未有寬頻,得56k,果時我個fd唔知係學校定圖書館偷左個上撥號電話號碼,每次得30分鐘上網,勁撚珍貴
呢隻都好鐘意
雖然依加有私服
但玩番都唔係個隻feel lu
當年一放學就返屋企同d中學朋友一齊打機
D中學朋友仲會打我屋企電話傾點樣打
仲要係打屋企電話 唔係手提
以家屋企電話都冇啦
好懷念真係 唉
私服真係完全唔係嗰回事
個陣omg 帳號難申請到 好似玩到80幾Lv就棄左
你有冇試過扮人妖扮到全ser頭10 (有人包養)
你有冇試過解一個任坐足係電腦前面成日?
仲有呃D小學雞game錢/點數既成功感
依加D垃圾手機驚/mmo比到你咩?
有冇人玩過混亂冒險
呢隻都果期都好正
手機驚有得打字同人傾計=有社交
係呀屌, 真係唔記得左哩個重點
開頭完全無外掛, 全部真實玩家
聊人講野, 係即刻應你
80後表示,金庸,龍族,仙境,天堂
先係皇道
以前科技無咁發達個時
無語音系統 專登開個女仔假msn扮人妖
(啲相上isee/猫猫偷啲Mk妹自拍圖)
去到邊都有人帶升送裝送點
楓之谷
彩虹冒險都冇
我果陣玩巨商仲係一人一隻儒生 打海底王 一人定一隻慢慢打
以前既回憶
果時d Online game 除左學到打字之外,到而家最有用就係set 外掛果時學識既電腦知識。有d game 好似ro 咁,正服唔用外掛真係無得玩既,讀緊小學就對住d "腳本"左set 右set,又要上網睇人地教點整 諗番起都覺得痴線

ps: 唔記得左係唔係叫"腳本" 希望唔係蝗語
龍族第一
仲記得dust, aztec, toliet, 小矮人呢d而家邊度仲可以玩返呢個版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞