90後其實好幸福 經歷左online game最頂盛嘅時期

996 回覆
2528 Like 32 Dislike
永遠記得啱啱開服既瑪奇
無時鐘,一係就靠睇太陽,一係就要上網搵/睇
然後game入面每一日都有人爭住做兼職
記得提村係由朝早開始第一個做醫療所,之後要睇時間搶食品店/直接去教會等

無game比得返呢種感覺
屌你自相矛盾而加d後生仔玩電競/手機game咪即係傳統olg淘汰左囉 除左魔獸喱隻神作olg仲多人玩
佢地所講既90後olg全盛咪即係2000年代墨香亂果d垃圾囉仲有邊隻olg無淘汰丫?
我講既係遊戲性 我有講勁舞跑果d都好玩
但舊果d只係無腦刷怪刷經同屈課金
電競game多人玩就係因為遊戲性 勁有勁玩廢有廢玩
大把一班fd一齊玩得幾開心 唔好見到d傻尻怨世就覺得成隻game都係咁啦 電競game係好玩在隊友打配合
夾到戰術果下滿足感係d無腦刷怪game一世體驗唔到
d傻尻唔識配合咪好似街場踢波有個獨食撚咁掃興
睇唔明電競game仲有大把高質單機game玩
而加上網睇劇睇動漫又方便過以前 娛樂大把 真係忙既都冇乜時間打機 所以d舊式olg咪執撚哂囉仲唔叫淘汰olg
想玩返天翼之鍊
天翼之鍊 M
講咗幾年都未出
打到會考衰左都咪話唔過癮
成班一齊沖去做任個畫面好震撼,交完排排坐傾下計,有時仲會有營火,又有人有樂器,上到去有時唔為沖地城,淨係坐係營火同公會D人傾下計都好開心,最鐘意都係初頭要成班落地城合作先完到果個FEEL,後尾D招越黎越勁,影任,地城都唔瑚要成班打,個個都SOLO熱鬧既氣氛無曬
未難產 放心

【情報】FFXI手機版終止開發,FFXI Reboot團隊成員將加入天翼m團隊
https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=31318&sn=38
Alt+F4 = 100000 TR
真 嗰種暪住屋企人買點 好似偷情嘅感覺
個腦只得隻online game
童年 真係好易得到滿足
有私服 但真係搵唔番當初既感覺 好多人係主校區
online game係互聯網普及後嘅新遊戲體驗
嗰種虛擬社會嘅真實感同代入感可以好強,尤其做得好嘅mmorpg
見到呢句「除左魔獸其他果d真係倒模抄」

條友擺明冇玩過pre-WOW嘅mmorpg/online game啦

好多長青mmorpg都係pre wow年代,依家仲生勾勾
細路 你都係唔好上連登啦 太撚把你所謂既老爺呀
你番去睇嘔音 好撚過啦
啲00後又開始吠
我跟番你邏輯咋on9仔 玩olg等於貧窮限制思想
人地買點既錢多過你玩家用機多多聲啦 出黎見下世面啦小朋友
以前你老豆老母冇諗過生你條撚樣 咪又係出撚左嚟浪費資源
有冇人記得拿拿林 間野執咗冇得玩翻
咁岩又係新興行業,課金向未係主流,smart phone又未出。雖然選擇唔多,但的確百花齊放
要開紅殺人個D OLG好似少林/墨香/九陰真係十萬十萬咁課
個句貧窮限制思想真係笑死
明明OLG既賣點係交流
FEZ
三少俠
爛橙屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞