90後其實好幸福 經歷左online game最頂盛嘅時期

996 回覆
2528 Like 32 Dislike
想當年 古龍群俠傳 玩格殺 練神魔度 釣魚 掛狗 大場打交
以前係魔力識佐個朋友幾岩傾
之後個朋友中佐果D猜猜我是誰既騙案根住話我呃佢
之後雖然解釋返 但已經冇再聯絡落去
依家冇game好玩 ☠️
裏世界 細個覺好好正好神秘
唸起上網招老婆真係會識到女朋友
終於見到人講爛橙
以前玩艾爾望住港台合併
最近出新角開黎望一望歡樂已經搵唔到港人
仲記得升中一個暑假玩Heat Project
識到同校既師兄
開學相認
仲記得小學係出面上興趣班學倉頡
但學得好慢
但自從開始玩online game
為左打快啲啲字就轉打速成
都係咁樣練返黎
個陣係網吧玩勁舞 中途去廁所先發覺後面成堆人
玩50人副本lag 到仆街
個陣做lm 暴風成日比人攻打 但一吹雞 十幾人一齊同心協力抗敵
招到毒撚機會好撚高
係 知你勁
收聲喇
講中咗唔服就出氣
講真 之前試過打機上電腦堂
安其拉開門,第一次聯盟同部落傾好合作請假打通宵
就係由上堂打到落堂你呢代人先咁廢
上古世紀
除左戰鬥外都好過黑沙幾條街
生活互動性又高
可以一齊起屋仲可以分享權限咩都用得
試過同公會既人霸左大塊地起到成條村咁
一齊跑商可以整件貨擺落人地部跑商車度
整完樂譜又可以拎去買
唯一唔好係生活LV 好難升
[瑪奇私服] 香港首個瑪奇私服上線啦 (2)
https://lih.kg/2314070

依家都仲玩緊
當年暑期自己一條友玩亂online
隻game只係打怪升lv 但入面多數香港人
打怪時會係咁吹水
玩左一個月之後好多人都走哂
但到依家仲好記得當時隊友既名
之後玩瑪奇 龍之谷多數台灣人 已經冇呢種感覺
以前打online game 識到個美容姐

約我出去打機
不過果時無錢出去
90 後真係食正 online game 起飛個下
80 後表示開頭玩 online game 上網仲要 56k dial ... 有電話打黎就斷線
細細個放學放假有得打online game果下,係一開個client聽到個bgm就已經好興奮

人大左,都好難有咩事可以令我重拾果種興奮,就算股市大龍市,同新女扑野,都唔會有
有冇人比人呃撚左ACC
依家到底仲有乜mmorpg好玩
好似月經咁間唔中都有人問, 但永遠無答案
全盛時期既信長
online game都要行埋一邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞