90後其實好幸福 經歷左online game最頂盛嘅時期

996 回覆
2528 Like 32 Dislike
魔力寶貝,
用小畫家改圖,改屍扮咪加點掉1到2檔
FF14 GW2 上古
係得返呢三隻叫見得下人
其實唔關事
我返學日子玩6個鐘以上,放假14個鐘,玩到想嘔
都係得果200幾度
而家望得多電話反而有假近視(休息會好返)
FF14次次玩親玩一排就唔想玩
其實覺得除左Game無以前咁多花款之外,
最重要係個人心態唔同左,
以前細個玩乜都覺得好玩
我諗你鍾意嘅係pre-WOW嘅olg
我記得我第一隻2轉係李寧,果時要99lv,日日打巫女打左一個月先2轉到,我都唔明點解果時可以堅持得咁耐
上古世紀真係算好玩,職業可以隨意變
又有船戰國戰
最記得以前台服玩嗰陣個公會整左3隻大戰船出去恰鳩人地
未玩過想試下玩
ashes of creation
crimson desert應該就係可單機可mmo兩種體驗
老佛後生好靚仔
大型聊天平台
+++++真係回憶黎,00後都有擁抱過幾年呢d時光,中學就已經lol,依家都s11,玩左就快十年,依家d game無左哥種++++既喜悅,得打機消磨時間既感覺
最開心係8號風球,可以起身同朋友全日升lv
因為嗰陣學生哥+多假期,通常都比起啲大人有優勢
舊楓之谷 真係好正
識左好多台灣人
我打冥海權2
秒經
重有咩MMORPG好玩
有中文同夠人多
信長前, 三國都好有回憶
我都係咁樣學打字
而家有個趁勢好on9
就係勁既人會圍埋一齊組個公會獨大,有獎勵就佢班人拎最多最勁,唔會好似以前咁有幾派既勁人敵視互屌去爭
以宇宙和大風暴的艾德布洛伊之名
好想玩返金庸群俠傳。比外掛搞死。外掛偷學絕學
D GM食屎大
SD gundam online 由小學六年級玩到F6
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞