90後其實好幸福 經歷左online game最頂盛嘅時期

996 回覆
2528 Like 32 Dislike
倉頡就係細個打信長學返黎
打得慢少少真係比人串到一棟都冇

放學成十個FD 去網吧開P
人多圍埋就係到傾
LUNCH 已經分定隊
最尾兩堂就係到諗定揀咩英 一打鐘成班9秒9沖去網吧霸位
唔係冇得5個連位打
幾時會有再年代久遠d嘅人講打街機嘅時期
一起音樂即刻起雞皮熄左
講online game post大家永遠首先諗起既都係ro魔獸巨商呢啲經典,但墨香總會係大家熱烈討論個陣彈出黎,每個墨香玩家入post都知道未必會係前面搵到墨香既留言,但墨香絕對佔online game post一席位
唔好狗眼看人低啦 我ps2-4都有 online game好玩在同其他人交流 定係你冇朋友 毒到打機都要自己一個喱埋玩屋企打家用機
以前彩虹公會有試過一齊打電話比對方
仲要幾個係女仔黎
前幾日down番想玩 入去到 一間房都無人開
打字真係online game學返嚟
星期六日 凌晨起身打機 因為server唔會lag
幾十年?你幾歲?
仲有o2o4
以前成日lag機 尤其直牆會lag
放完打幾隻拎1%之後死完又跌返 喊出嚟
最早期第一次隻騎入古城探險 係咁叮叮叮反擊浪人 好刺激
一有第隻怪嚟到就gg
成日講親online game 都無人講玩過神之領域

其後有重製改左名做夢之領域
你個冚家剷打飛機就叻
而家碌入遊戲台
一隻game 都玩唔落手
想搵隻MMORPG 玩耐啲都難
一黎無咁多時間 二黎又唔想哂錢
雖然以前打機多數都係80後有錢買點 可以屈人機
但係刷下怪升下level 就好滿足
成日FF 自己全server 最高level
著住成身勁裝
金庸
ro

彈彈堂
我都算玩得少喇

lol cs唔當online game啦
界橋 -1
多豬隊友就扮斷線
唔係話因為以前冇乜game玩
都有好多唔同online game
但一隻game可以玩到五年甚至十年
到執咗都仲有私服玩
而家啲game真係冇乜邊隻做到
唔同年代有唔同好玩嘅嘢 唔需要喺度互踩手機遊戲同埋Online game
而家都唔知玩咩好
1. 彈水阿給
4.彩虹冒險
7. fez
8. hp?
10. cs
星夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞