美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

離離合合姐 一定會喺返一齊嘅
今季好似傳係Final啦
睇好係大團圓bbq結局
等你食評
part 1 福利多啲 rue嘅幻想甜到爆
今集jules同男人果段好長
上集假糖FF
今集雖然sad但我覺得真係糖
起碼confirm左rules雙向先 又終於知道jules點諗
好大部份又講佢有幾鐘意rue
原來個眼scene係咁拍出黎

呢套見新一季好高分值唔值得追
之前吹到話入圍oscars ..
宜家出哂啲review好似伏
好多不知名真係唔會開黎睇印度野
假糖特別甜
認同今集知道jules都鍾意rue係開心嘅
而且可以推動下季發展
幾時都係呢啲虐戀最好睇
細節師
呢個開場勁長 成首歌播晒
搞到我覺得佢有心“牙”時間
家陣套劇已經變左rue & jules既劇
如果加強返班配角會再好啲
好消息euphoria s2應該今年有
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1352739387319181313

‘Killing Eve’ season four set to begin filming this summer
https://www.nme.com/news/tv/killing-eve-season-four-set-to-begin-filming-this-summer-2857670

summer拍我估最快都出年年頭
輕鬆喜劇類
勁多法國影視名星客串,超大牌都有
每集都係講客串明星出咗事班agent要解決
再加各個主要角色啲感情親情事業線
我覺得sheshe線雖然戲份少但最好睇
其他都ok食得落 搞笑唔會尷尬 仲有法文j
冇野睇絕對睇得過
netflix啲戲..........
不過其實jules講到自己咁鐘意rue
但當時又咁沉迷同nate text 係咩心態算唔算一腳 ..

係呀 見有人話呢集似hunter紀錄片
睇完我都覺講好多真人心聲咁
無計
zendaya最大牌 hunter又最有話題性
其他角色啲故仔又冇佢哋咁吸引
我唔介意睇多啲rules架
仲有sydney

KE足足skip兩年
35 Most Anticipated New TV Shows Coming in 2021
https://variety.com/lists/new-tv-series-coming-in-2021/

魔戒有冇可能今年播到
如果係2022年頭先播 咁下年都幾癲又got前傳又魔戒
啲text假架 佢以為自己鍾意同佢text果個人
其實佢只係鍾意自己嘅幻想
rue先真係令佢感覺到愛
所以唔係一腳踏兩船

講trans果啲一定係佢心聲
就算係做返自己,hunter都演得超級好
想佢拎到獎
有無人睇左Bling Empire ? 我開左少少睇, 覺得個韓國仔Kevin係gay佬而且做鴨起家, 套野太誇張
好多peacock
agger
今集最尾只差一點點
如果果下大家再表埋白
期待s2發展
fox有d野under Disney好似係
但d Disney+只話有fox既NATIONAL GEOGRAPHIC

老實講
我覺得係Fox+>Netflix>prime
The voice, Master chef, gordan Ramsey好多野, 野外求生,9-1-1, the titan game, 仲有好多
同埋FOX+ d電影新過Netflix好撚多

仲有大量港產片,有拍香港劇,例如心冤

我自己只歐睇美劇就真係超好用,
FOX+根本好用過Netflix
睇韓日戲除外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞