美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Agger 呢集同遊樂場
好鐘意人人, 又齊劇
都係睇演技
劇情麻麻地睇完唔會覺得好好睇
靠佢啲中字 出得最快又多
死左好撚大損失
仲要黑白
想睇Vanessa套古裝sheshe片
kate同Saoirse果套有冇人睇咗
我睇左Auntie kate o個套啦
如何?
其實唔算悶, 可以一睇, 劇情片, 有JJ睇, Saoirse整左好多咖喱雞俾Kate
Kate沉默寡言, 對白唔多 , 有7.5分
呢套好激情既喔
jj
Kate Saoirse其實襯唔襯
睇完the crown s4對emma corrin念念不忘
pwb如果真係寫緊007個女搵佢都唔錯
上床者, 無話襯唔襯, 睇得出Saoire床戲上好落力
kate個ex 係ke 入面既Fiona
Auntie kate好寵Saoirse, 最後Saoirse接佢出london包養佢

仲等緊戲院開返可以入場睇
入場睇好似有D SHY
下女誘罪都係入場睇
Mindhunter有冇人睇過?
岩岩諗住同老豆睇點知佢一早睇咗
岩岩睇完”天才惡魔薄餅炸彈客”
仲有冇其他類似嘅推介?
Netflix嘅紀錄片真係好好睇
mindhunter高汁 Netflix必睇系列
奇情真實犯罪紀錄片推 don't fuck with cats
mindhunter 入面既Wendy carr 係sheshe , 肥騰絲你要追la , Anna Torv正到
我睇晒啦
男主角holden條女都好好j
可惜S3遙遙無期
不過s1&2都係必睇
睇緊Mindhunter第一集,節奏好似有啲慢
呢排影到佢同個女人行街
班人又ff
Saoirse果套睇左少少+scene
但感覺真係悶悶地
同portrait爭好遠
睇左兩三集losing alice
睇落有少少諗起undoing
但呢套係如果undoing條女一開始唔係死左 & 女主角比佢吸引住既版本

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞