美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Richie老母其實都錫佢 ..但都係唔肯面對個仔果一面
但比黑妹佢地瞞左咁耐 啖氣可能始終都係吞唔落
Richie老豆老母 事前同事發後d表現相反
老豆即刻軟弱哂
好似有

Billie eilish啲歌真心正
之前睇過佢ig live random打俾fans
先發現原來佢個人好warm好nice又識講野,比我想像中成熟好多
肥溫個預告真係好悶
暫時最有興趣係the nevers
handmaid好想睇Mckenna Grace
肥溫果個就咁睇trailer都feel到大路
the nevers驚係lovecraft級

唉我都feel到似係
3月9&4月9
但係有個疑似leak...
如果係真,就真係神作
我都覺
平時講野又幾真心咁
影過佢屋企又係好平凡既一家人
仲要其實佢都幾靚女
lovecraft係災難級
Mckenna可能係hollywood最忙童星
似Emily Blunt
仲要好好身材
簡直係完美嘅人類
佢阿哥又係超好人,同女朋友勁sweet
套劇其中一個最好睇嘅位就係d老豆老母反應勁真實
Richie老豆第一個反應唔係鬧個仔或者怪佢d friends
而係話會好返的
雖然大家都知結局只有一個
咩leak
Share黎睇睇
hbo一有呢類奇幻野就驚又係lovecraft level
幫佢接job果個都幾勁
印象中之前睇過話佢呀哥條女個樣好似billie eilish
老豆平時成日睇唔起又屌佢
一出事果陣即刻
Richie先係真男主咁款
我反而唔係幾鐘意個黑人如果條友真心會包養佢
佢晨早閃左 fail咗先返黎當冇事發生
希望今次真係走到佬
黑人條線幾好笑喎
一見人有錢就飛擒大咬
Queer界嘅拜金女
仲要知道自己唔係HIV positive嗰吓話it’s not fair
講一講又有少少似
https://youtu.be/5Wccs8tWS9Y
雖然係幾好笑
但好深刻佢有個moment離棄左黑妹
之後又死R返份工做
仲走咩宜家直頭起兵打到佢地滅國
分分鐘S2個darth june end 接今季啲劇情仲自然
入左dark side跟手join mayday起兵

‘Better Call Saul’ Season 6 Premiere Will ‘Likely’ Move to Early 2022
Wandavision episode 8=group therapy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞