美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我都睇咗
比想像中好睇冇乜冷場
唔計有時d劇情荒謬 又幾鬼有娛樂性netflix戲黎講有驚喜
一路睇其實好想佢地兩個仆街我支持阿婆果邊
我支持靚女
不過佢哋真係勁仆街
一路睇會一路鄧啲老人家慘
估唔到Marla一路都冇放棄Fran 以為佢咁冷血唔會理佢死活,點知勁sweet幫佢療傷一齊沖涼
睇完覺得識跟規矩玩嘅壞人真係最恐怖
想有前傳拍Marla點樣入行做監護人同點識Fran
好耐未見過奸到底既奸角marla都算係其中一個
佢地仆街在講到自己光明正大咁
明明串通咁多人謀班老人家

個boss啲手下太弱激死枉我支持佢
見到阿婆跑到出黎都係捉返入去果下有d心痛
後尾marla佢地兩條友007上身咁 勁撚到主角威能整極死唔去
rosamund真係型到爆炸 呢套好多個look都好正
做呢類角色做得好好

睇完都想再睇多啲兩粒鐘套戲但唔覺悶
值得睇
The Mosquito Coast — Official Teaser | Apple TV+
coming April 30th to Apple TV+
https://www.youtube.com/watch?v=isAxL7l9DJs

Kevin Garvey又想點
Apple Originals Spring 2021 + More | Official Preview Apple TV+
https://www.youtube.com/watch?v=2Z-jaRlPovA
啲西裝look全部勁正
Marla講數好有說服力
班黑手黨又廢又柒
主角威能開到最大 俾人灌酒都可以突然醒返喺水底破車而出 Fran俾人打到咁都死唔去 相反阿大佬俾佢兩個搞到祼體訓街
Fran嘅過去應該唔簡單 黑白兩路都識人 根本好多細節可以拍套前傳
估呢套收視會唔錯
wandavision ep7
Samara Weaving好似有新劇
I care a lot
難得2個SHE都養眼
Fran
It’s a sin 一開停唔到
本來呢啲主題麻麻地感興趣
係睇呢度介紹完先開黎睇
套劇入面幾個主角故事都幾吸引
同埋故事發展到後期嗰種絕望感
雖然我未睇完 但已經睇到好心噏

中尾段劇情膠化不過唔係認真睇都ok好睇
黑白呢套

emma都
Fate: The Winx Saga renewed season 2
咁垃圾都有S2
其實普通人拎30萬至50萬已經會放人, 殺埋醫生都唔知驚, 唔係好合理, Fran被人打到就黎死咁, 點知拖返去沖過涼又無事, Fran個type應該係鍾意姐姐 , Fran好索, 唔知乜來頭, ig有6.5m follower, 睇緊時我諗, 如果Fran個角色由小鮮肉做, 會唔會work呢?
唔知邊個台會買
啦~
睇咗3集 廢事咁快睇哂

黑妹好好人EP3好心up
呢套掛住望rosamund
冇乜點留意男人
就當佢地貪心
但正常兩條女一早橫屍街頭 毀屍滅跡埋晨早搞掂
殺佢地幾易呀係個大佬同班o靚做野廢

佢之前baby driver果陣多人講過都係索女
同埋早排同timothee chalamet打野戰
竟然冇睇過?
Weekend睇哂
好sad呀

其實我覺得黑妹個角色只係平衡番太多男角色
現實應該好難有個女仔為班gay friend付出到呢個程度

全劇最慘係Colin
一口氣睇驚沉重咗
黑妹淨係照顧果條友3餐成日拎野上去 我已經覺得佢係聖人
仲為所有野投入咁多做哂義工咁 又要返工/做戲/私人野

colin太pure
佢老母又係好慘
估唔到係一開始果條友 ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞