美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
純9up
Leanne會唔會幫佢重生隻手
冇伏?
就咁睇ok既
但佢由之前開始好似係唔識痛唔知依家仲係唔係
暫時幾cute既唔錯
有啲懸疑又未至於睇唔明
最主要係呢排冇劇追
做軍人
咁都記得
雖然我果陣未識佢但真係冇印象佢出現佢
開返black mirror 305睇
有佢咩完全冇印象
做軍人
咁都記得
雖然我果陣未識佢但真係冇印象佢出現
Critics Choice Awards提名名單 點睇?
最佳劇集
《絕命律師》(Better Call Saul)(AMC)
《王冠》(The Crown)(Netflix)
《傲骨之戰》(The Good Fight)(CBS All Access)
《戀偽鎮驚逃》(Lovecraft Country)(HBO)
《曼達洛人》(The Mandalorian) (Disney+)
《黑錢勝地》(Ozark)(Netflix)
《新雄才偉略》(Perry Mason)(HBO)
《This Is Us》(NBC)
睇完覺得真係唔錯
不過對於MCU唔熟係咪之後會唔明
成日覺得vision好老唔襯Elizabeth olsen定係原著setting都係咁?
同埋之後係咪會變翻彩色架
Vanessa bb
睇trailer個feel我估九成sad ending

終於唔洗再睇佢地放狗啲新聞
啲狗仔隊日日影佢嗌dunkin donuts外賣 笑到我
我都係追Succession果排睇返佢imdb先知
euphoria: special episode part 2 | official trailer | hbo
Second Special Episode To Premiere Early On HBO Max On January 22
https://www.youtube.com/watch?v=s1P5czi0H_g
條trailer好似好正咁
仲要有埋billie eilish主題曲仲勁過part 1
可能佢bm個角色太二打六我唔認得
反而i may destroy you個女主我就有印象bm出左兩次
同埋依家servant個seanentire history of you
其實佢地係咪真係一齊過 定pr
之前話特登放風搵人成日影佢地
期待
古裝sheshe好似周不時都sad end咁款
btw早兩日見到呢個舊相

唔熟mcu 不過就咁睇覺得佢地都幾cute cute
特別係wanda
會變返彩色應該之後會一路變年代
幾得意會想追落去睇下之後點
唔熟here除非唔明到完全跟唔到
否則照睇住先
之前睇左少少avengers套戲wiki劇情打底
BCS
不過今年感覺上少左好多劇
2019果堆精彩啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞