美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
Timothée Chalamet and Eiza González's relationship is officially over. Timothée and Eiza were first rumored to be dating back in June when they were spotted making out in Cabo San Lucas.29 Oct 2020

但我google 佢地兩個個名, 第一個搜尋字 swimming pool
因為swimming pool隔離野戰
2021開始多人
Coming Soon to HBO in 2021
https://www.youtube.com/watch?v=c_5QQeyHF4o
Emma識貨
呢兩套係我最愛 仲有黃色西裝
Netflix戲預咗勿認真
呢套已經好過九成佢啲自家戲 雷神果套直頭睇到訓著
俾teenage bounty hunters我好過啦

我都係咁話, 套野除左sky幾靚仔之外無乜優點, 女一同佢班frd個樣勁普通 warrior nun d 女屌打晒佢地
呢兩日上親twitter都見到有人推返
我有得坐Rachel Wesiz隔離都會咁嘅樣
Succession
Betty都有 估唔到咁快
same
個carol bgm真係一絕
好鬼抵死
今集個style諗起wwdits
佢當堂有啲nadja既影子

千祈咪cancel warrior nun
Fate睇預告已經完全冇興趣
宣佈得咁快即係一早預咗有s2
黑妹陪Richie返屋企真係痴線

Colin老母真係勁好
佢係全劇唯一一個明白個仔性取向嘅老母
佢冇怪任何人
淨係想一路陪個仔走到最後
白頭人送黑頭人真係好撚慘
諗返佢喺I know this much is true好大反差
我都覺得佢幾正
仲有佢燒車果陣個髮型紮條辮仔果個
我都覺雖然有人話垃圾 但呢套我覺得算係咁起碼一路有興趣睇先
間屋個shot唔知係咪S3畫面一見到哭能左
betty s2好似拍完了
oscar isaac果套估唔到咁快有
仲有套white lotus事前冇乜點聽過又會睇下
啱啱睇左ep4大半集
黑妹任勞任怨又冇多口爆人地d野
自己收收埋埋
colin兩母子好善良見到老母啲scene都好心痛
colin出trip果度幾驚佢比老細姦
實力派
如果肥佬最後姦左佢
肥佬最後都要死

嘩啱啱睇完ep4
臨尾整首神曲
班cast同s1爭幾皮

Kit Harington, Anna Paquin, and more confirmed for Modern Love season 2
https://ew.com/tv/modern-love-season-2-cast-kit-harington-anna-paquin/
是但啦,最緊要個story寫得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞