美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
alien#yu
handmaid好似係MGM喎咁可能真係冇
Similarly to Disney+ and unlike Hulu, Star will not have licensed content from third-parties. Therefore, Star will not have content produced for Hulu by other studios such as MGM and Paramount as these companies sell the international broadcasting rights for their respective shows.

睇佢個list ..冇the americans既
https://cdnvideo.dolimg.com/cdn_assets/d3a18c6a032f5fa8218d97c69b55cd2265da782c.pdf
呢套班底有興趣

hbo max又幾時先有得sub呀
美帝霸權快點強姦我 我要睇劇呀
太心急就放左上黎問
睇開啲N劇都拍緊
無咩新嘢都唔敢再睇
細個正睇佢係𨋢度匿埋又伸個頭出去 已經驚到瀨屎
睇完唔敢撘𨋢
紀錄片唔會精彩得過當年個post
https://forum.hkgolden.com/thread/4263206/page/1
google原來開左7個post

果陣後期開始講鬼 話見到2隻細路鬼同1隻大人鬼都喺𨋢入面
嚇到瀨屎
其實開頭啲人認真分析話佢比人脅持住 已經驚驚地
尋日twitter見到都以為係真但又見唔係netflix acc放出黎
好懷念以前多劇追既日子
之前1,2月都唔會咁少野睇
呢個唔慌有 有都有排之後
如果VPN開心使用中
希望出年亞洲區有啦

Star睇嚟只係包Disney+Fox+ABC製作
Handmaid NP都唔會有喇

Americans真係唔知
美國Hulu都冇
反而amazon有
*HBOMax VPN
但睇佢個list真係有hulu同fx啲劇 (雖然唔係齊哂)
同埋黎緊有fx/hulu新劇會大機會啲

懶用vpnhbo香港搞到咁廢 唔期望有咩進展
americans如果擺去netflix就好有其他FX野 就係冇呢套
覺得E套係S2完會好D
MBF S3

仲以為下季會直接轉大人版做,
原來仲有得睇後生版,好開心
覺得S1好睇過S2
聽講S3淨係頭3集有佢地
anyway 見到有流出圖好開心真係拍緊
s1好笑d
Marvel fans多過Star wars fans好多
你睇hottoys就知
Last of us 劇集版
lyanna mormont做Ellie
Mahershala Ali可能做Joel
幾鐘意佢做戲但佢做Joel好似好唔夾
Ali果單否認左咪啦 又變黑人

SW咁耐歷史都唔講得笑
不過依家好似係marvel主流啲
S2睇睇下冇乜心機睇
但其實sw個世界觀幾好
有多唔同線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞