美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

Upcoming新舊劇首播時間表
http://www.metacritic.com/feature/tv-premiere-dates

綜合所有critics 2020新舊劇評分ranking
https://www.metacritic.com/feature/tv-critics-pick-10-best-tv-shows-of-2020

冷門/已完結神枱劇跪拜區
(一般熱門breaking bad / the wire之類個個都知
呢個位留返比近10年內比較少人留意但又都係神級&完得靚既劇歡迎追加)

如要劇透請預先提醒再加4重加密或深藍細字
少左咁多圖既
新一年清左2020果啲
今年再儲過
有冇睇apple tv偽sheshe劇Dickinson? 古裝劇但都係行輕鬆調皮路線
hbo netflix hulu prime video都有join
就係無Apple唔敢再join
我d frd已經話我要cut上網
同埋追post見到話變直有d唔想睇
會睇到好傷心
如果唔係偽sheshe可能我都會睇下
兩個女主角都幾好J 可惜
可能我睇到無嘢睇嘅時候都會睇
不過二刷咗ke先

KE淨係重睇過S1
掛住V
有無人今晚會睇Batwoman
Servant 2已睇ep1
都係咁
同埋原來由6季plan變4季plan
爛尾機會又細咗

又係冇咩發生又完一集
做少兩季加速進度唔該
呢套未換人之前好似已經冇人睇
每個\吸畔禮拜播兩集就差唔多
覺得今季最搶會係老婆
今集唯一送飯scene: 剪水泡
Servant 2已睇ep1
都係咁
同埋原來由6季plan變4季plan
爛尾機會又細咗

每個禮拜播兩集就差唔多
覺得今季最搶會係老婆
今集唯一送飯scene: 剪水泡
有冇人有睇pieces of a woman
shiv有份做
sarah snook做shiv好似定左型
套戲見到佢講野啲語氣都係shiv咁
隻手其實紮嚟都冇用
反而Dickinson一開波出3集
開返black mirror 305睇
I'm a 100%

lm
想睇the world to come多啲
呢度最終真係有人睇左wandavision?
未睇
apple tv除左defending jacob仲有冇邊套值得推介
amazing stories 第一集
真係得第一集好睇

其餘你鐘意睇snoppy 就睇snoppy
睇哂啦, 好好睇, 有好多 detail 位
Ben Affleck and Ana de Armas Split After Nearly 1 Year Together
笑死人咩
https://twitter.com/ArmasUpdates/status/1351350565704519685

UPDATE: The person throwing away the Ana de Armas cutout is allegedly Ben Affleck’s brother, Oscar-winning actor Casey Affleck.
唔紮嚇親人

上次servant都好似有播幾集
有佢咩完全冇印象
呢套好高分
上個post有話我有睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞