美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
今日netflix上zendaya套新戲
導演係euphoria嗰個sam
Servant 2am
hbo max呢套幾期待喎4月1
leftover / maniac班底女主角又鐘意
https://twitter.com/EW/status/1357736922181959684
睇咗 唔好期望太大 台詞好多搞到有啲難明 但johndavidwashington啲表情幾搞笑
人氣獎我即刻諗起會俾Emily in Paris
Emily拎左都唔意外
好想知咩事
個女人癲癲地
Leanne好可憐
Leanne
2am
今集有啲split feel
係咪佢潛意識開始發癲
Btw今集confirm Sean隻手唔痛係Leanne幫佢
佢幾鬼勁比人扑暈咁快起返身
又咁快活埋人
原來已經差唔多過左半季有咩進展
m night新戲條trailer有爛片feel
但班cast又幾正
https://www.youtube.com/watch?v=eB1m-WogYeg

reddit個討論post有人po左原著漫畫link出黎
啱啱睇埋
黑白片零興趣
有無人睇完Losing Alice ? 唔知開唔開黎睇好
Wandavision追到live
又幾好睇喎
啲sitcom中晒我笑點
仲有2 broke girls大波Kat
追得貼過我未睇新果集
個個睇完都話劇本差sam levinson檢討下自己劇本算
special好睇反而係cast有份寫
聽日藍可兒紀錄片

琴日同屋企人睇完講Luka Magnotta果套
新果集好爆
覺得wandavision係marvel系列top 3好睇
睇完啲反應即係唔想睇住
繼續等I care a lot
好伏下 見到d反應
等Saint Maud
冇睇開marvel我都覺得幾好睇
呢單驚好多
高登年代追live post追到發惡夢
Agger 鍾意套sitcom多過marvel世界劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞