美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
唔通牆內先有得睇
原來末日列車係每星期二update一集,仲以為一次全套上
希望佢地就算個網死左都繼續放中字

我最期待嘅畫面
I care a lot 19/2上
不過N記自家戲應該頂盡普通
睇哂三集
都幾肯定條女係痴線嘅
但劇情仲係build up得幾慢

Sandman終於有返啲聲氣
為左佢會開黎睇下
但可能會係睇一陣就冇心機睇落去果款戲
佢目的想點
就咁睇似係女主角中年冇哂火花所以都羨慕條女果type劇情

冇咩劇情但都想睇下之後點
套套劇都堆哂喺今日
N記戲通常劇本出晒事
gone girl真係勁好睇
喺戲院睇完成個腦都係Rosamund Pike把磁性嘅聲音
睇完即刻覺得佢好charm好撚型又靚不得了
把聲又係
Netflix有得睇返Pride and Prejudice
青春女神們& Shiv老公Tom
睇左Fate: The Winx Saga
得六集 算係咁岩岩好包到個主題
N記出 都係一貫既質素 上網睇左啲人講先再去睇 啲人都係插多 啲特效幾好睇都夠 唔算少

無抱住期望睇 所以都係5/10
但Cursed先係失望
呢套係american gods類型?
佢有套amazon劇好似今年上
勇士
Neil Gaiman寫American Gods之前最出名嘅作品, 類似American Gods都係好多神怪野, 不過入面好多單元故事
所有有關魔法既野 都會放落口
但我睇個陣諗起motherland fort salem

但要比都係motherland更勝一籌

總結:fate無聊到極致先好開
睇預告好有harry potter feel
無聊到極都會再睇motherland fort salem
今年內應該出到S2
呢套叫wheel of time
https://twitter.com/WOTonPrime/status/1141390183641866245
又係類似got咁 奇幻史詩type 本身小說好出名
amazon黎緊應該想用呢套同魔戒打造got級劇
就係咁先比佢吸引到
跟手就睇到C字頭講伏 不過無所謂 劣食我都得

希望今年內有
啱啱先知
好似幾正
魔戒好似都預今年出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞