美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
christina
妄想症
但仲係覺得有少少似
劣化版 可能係
對眼有少少少少少少少似
Jodie都好似拍緊劇
動畫可以搵D短啲 唔係太多集數
一集得20分鐘其實仲易追
其實我都中左
但係因為自己上wiki睇d野而中左

同埋依家twitter好仆街
播果日trending果度都見到
都唔算好毒
呢套播live果陣超級hit
應該有類似巨人/鬼滅level咁hit
長面版jodie
好心ke就拍住先環遊世界做乜

hbo死忠得滯
硬係覺得hbo揀啲女正過netflix
同埋會發掘到啲新女幾高質
你睇d幾百集果d緊係悶
睇d 25-50集
netflix都有得睇
睇睇下睇到之後劇情發展
eren既能力
ymir既故事
依家個戰況
我知得太多
好似話4月就完,仲差幾章
到時一定捕撚住
咁都唔毒

maybe I'll give it a try

netflix太多劇
我覺得仲因為左膠當道特登搵唔靚女嘅
所有睇開既劇都係等待中
HBO揀啲靚女一係幾獨特高質過哂其他台 但唔係靚女個啲真係睇角色做戲唔靠樣
N記搵黎搵去都係個一種type
我都好認同好似近期都搵啲唔靚女既黎拍
近年最靚女嘅主角都係Evan Rachel Wood
拍N記劇嘅門檻冇咁高所以會出現又屎戲又唔靚
人人影視真係收左皮
教識我既英文多過學校
啱啱先睇到gg 冇字幕了
人人一定會返黎
邊度咁易殺得晒
一定有第2個再彈起
終國人呢啲野一定唔會令人失望
記憶中人人死過幾次 但好似冇比人拉過
BEST TELEVISION SERIES – DRAMA

THE CROWN - NETFLIX (Left Bank Pictures / Sony Pictures Television)

LOVECRAFT COUNTRY - HBO (HBO / Afemme / Monkeypaw / Bad Robot / Warner Bros. Television)

THE MANDALORIAN - DISNEY+ (Lucasfilm Ltd.)

OZARK - NETFLIX (MRC Television)

RATCHED - NETFLIX (Fox21 Television Studios)

有預感係lovecraft country
BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A TELEVISION SERIES – DRAMA

OLIVIA COLMAN THE CROWN

JODIE COMER KILLING EVE

EMMA CORRIN THE CROWN

LAURA LINNEY OZARK

SARAH PAULSON RATCHED

Jodie一定贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞