美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
呢兩套我好耐之前睇左了
歐劇無乜接觸
果套lupin無聊到
睇左兩套唔撚屌
finally something that looks promising!
finally some good fucking food
Yeah
in Cristin Milioti i trust
& 個writer寫過leftovers同maniac
https://www.imdb.com/name/nm5821126/?ref_=ttfc_fc_wr2
完全冇興趣睇lupin
得幾集好快睇完
講真handmaid應該係今年呢個檔期算係重頭劇
唔知有冇ceremony scene睇
呢套野正式sheshe線未定係仲係偽sheshe
見呢排啲gif幾有睇頭咁
最期待嘅4月劇終於出現了

Made for Love I Official Teaser I HBO Max
https://www.youtube.com/watch?v=hNrMMLOTdso
finally something that looks promising!
finally some good fucking food
Yeah
in Cristin Milioti i trust
& 個writer寫過leftovers同maniac
https://www.imdb.com/name/nm5821126/?ref_=ttfc_fc_wr2

she underrated af

netflix 10大比韓劇霸左
笑撚死
handmaid都重頭真係玩完
睇d美劇網,碌左幾頁無套想睇
靠1套servant吊住條命
餸頭餸尾
成季都無郁過
以為writers放棄左
係最尾派少少糖
同埋暗示下季可能正式
發掘下公眾台劇
嚟kill下time都唔錯
少睇醫療劇,呢排係netflix追緊
new amsterdam都唔錯
我自己仲有追prodigal son resident alien
kill下time
Spiritual marriage
每集半粒鐘希望呢套係黑馬
佢每次出現都會令到套戲/劇/某一集好睇咗
平行世界通常都冇睇top10啲野
最近除左queens gambit
論輩份計算係

得its a sin重搭返高質劇樂趣
wandavision都ok既 但冇話好投入
servant更加單薄
alright "it's a sin" it is
handmaid s4好過無
諗起果個女仔
係咪做biden老婆
得幾集好快睇完
講真handmaid應該係今年呢個檔期算係重頭劇
唔知有冇ceremony scene睇
handmaid都重頭真係玩完
睇d美劇網,碌左幾頁無套想睇
靠1套servant吊住條命
餸頭餸尾
論輩份計算係

得its a sin重返高質劇樂趣
wandavision都ok既 但冇話好投入
servant更加單薄
原來你有追呢套
終於睇哂billie個doc
睇完果下又幾鬼感動
發現有戲院上
竟然
好睇但喺戲院睇可能會坐得太耐
呢個Agatha all along好cute勁有心機
https://youtu.be/3Ie5hgawBKM
而家唔敢上twitter驚劇透
講起lupin,e套又話2月出下半部既
想問下有冇高分劇推介
有睇euphoria
好cute
btw得閒快d去睇埋billie套野
最近期 it's a sin暫時今年top 10級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞