美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
所以班人仲背後默默出緊字幕
ERW以前冇留意開佢true blood都冇睇過
hunter有前途
同埋冇i may destroy you比人屌到仆街
黑色呢屆我覺得幾好喎

yoda果次黑歷史唔講啦
覺得呢條仲好似好過emmys果條
bcs咁基本都冇
唔洗講野啦
GG偏好英國野
應該the crown大機會
係喎
反而Emily in paris有提名
呢屆最鍾意sandra條裙
Jodie最靚都係呢條
咁樣NP咪好有機會
emily有個writer都慚愧走出黎話有咩理由冇i may destroy u話成件事係錯
呢條薄顯得有d肉地
事後呢堆相好好J
Emma Corrin同Harry Styles合作拍戲
https://twitter.com/bestofcorrin/status/1357477906755289088?s=19
覺得佢兩個好似樣勁襯
人氣獎會比NETFLIX
Emily一到店,所有提名的人便都看著他笑
他們又故意的高聲嚷道,你一定又偷了人家的東西了! Emily睜大眼睛說,你怎麼這樣憑空污人清白…… “什麼清白?我前天親眼見你偷了I may destroy you和pen15的提名,吊著打。” Emily便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,“竊提名不能算偷……竊提名!……Golden globes的事,能算偷麼?
完美嘅body
繼續睇好the queen's gambit
佢地好似FD底
原來套野係hehe戲
佢個屎忽其實幾正
mini series實係佢
drama就the crown / mandalorian
comedy schitts creek / ted lasso
Harry styles做hehe應該好好睇
the crown未出街之前已經傳Emma搵Harry諮詢成名嘅困擾 仲好強調兩個人互相冇興趣
harry styles本身係咪
佢同olivia wilde一齊緊

Exclusive photos: Olivia Wilde and Harry Styles are dating
https://pagesix.com/2021/01/04/olivia-wilde-harry-styles-spark-dating-rumors-by-holding-hands/amp/
似似地bi
Losing Alice 第四集有少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞