美劇集中討論區(50) Servant S2 | Wandavision | Euphoria SP Part 2

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
今年有motherlandfortsalem
睇到差啲喊
summer
睇到呢張fanart真係喊咗

正式宣佈wandavision係mcu系列中最好睇
最慘就真

話時話,動畫title出晒,有人估計係116完
咁就仆街,雖然邊個位停都死
今集寫情感上真係marvel咁多套之中最好
本身想係appletv 睇埋個morning show
點知有billie doc 睇,正
睇緊好睇
我睇完先知佢MV自己導埋

同埋居然一直拍緊拖都好似無人講過咁
我睇左未夠一粒鐘 佢幕後好cute同屋企人啲互動好正
好鬼搞笑一開頭佢比人導個mv一完左即刻話自己拍返
佢條仔對佢唔好
睇新聞劇透知道佢地分左手
good for her

以前同類型有睇過少少netflix果套taylor swift
睇左一陣就熄左
但billie呢套好睇
係,Billie 呢套真心好睇

我之前都有睇TS 仲有ed sheeran同black pink
bp唔講啦,乜都無乜講咁濟

TS 個套個拍攝時期唔特別揀左佢整lover 個隻碟但又未到佢爭版權個段時間,夾左係佢兩個最嬲時段中間個快樂期,無乜野特別野好講,叫做最有野睇個個位差唔多係近尾段講佢政治發聲個段

Billie 呢套係直接成隻爆紅大碟個歷程正好多
佢仲要連感情野連同佢嬲既野都透d 出黎,內容好充實

睇完覺得最有心思既位係落左幾段佢偶像JB上去,有小小過來人對比意味,加埋佢媽媽個段說話 有一個健全家庭陪住佢,仲有哥哥一齊經歷爆紅期,佢個心態應該好些許
兩粒幾鐘好襟睇仲未睇哂
TS果套睇左冇耐已經覺得都係大路野冇乜興奮
但呢套講啲野幾真幾貼地 一路睇一路越鐘意billie
雖然有時諗點解佢地屋企人平時普通傾計都有cam影住

講好多佢內心野歌又好聽
好反映到佢由普通人變爆紅個心路歷程
我都留意到果個位
同埋上電台果part show佢細個段JB表白片勁好笑

emma
一樣都係綠色
但jodie上次套yoda裝真係輸咗
emma
佢開cam個look都靚
開心
but anya....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞