佛牌(正牌)討論5

1001 回覆
2 Like 41 Dislike
我下星期到貨那尊係第一期派里
我帶過第一期阿贊並、周大哥熟識既第5 期,590
幾好的
佛牌我成日強調只是一種助力,主要既能力來自個人。就算幾古幾靚既佛牌都唔會話規定一定拎翻來帶上去就一定要即時幫到你。 所以如果抱住那種阿拉丁神燈既諗法,得物無所用
一年搵過百萬?你請左幾耐先見效
戴左幾年LP TIM,今年抽IPO 都搵幾十萬 再加人工 收息過百萬。
幾年即係幾多年?你未戴前係點好差?
4-5年 唔算差
只是一年比一年 好
越耐越好
我年年去泰國做功德。
咁恭喜你
LP TIM 財運好勁
IPO -6606 一手2%抽中
我2個戶口 60%各中一手都抽中2手
又win 4萬多
LP Tim 幾銀?你身邊有冇人戴而又冇咩效?好多人都話係因人而異,我覺得買塊幾萬既牌好傻豬(如果唔係個個人都work既話)
買個時幾萬銖,升到宜定二十萬多銖。
就算無用,當投資, 宜家升左都可以拿去賣。
所有名師古董牌,泰國人買來當投資 年年升10%
唔係買來戴。
我推薦5 大必打
毒撚唔出街
非常好👍🏻
我又無聽聞過
龍婆登應該係指那位第一滅魔刀同第一醒
雖然我無聽過,但我就好尊敬一些奉獻一生去修行既僧人

唔好睇我現在帶既都好似比較難負擔同貴,但其實我最開始都一樣無錢無能力,係街送下外賣,最先帶緊幾百一千既聖物
我早幾日買咗塊古巴豆坤平,旺人緣同男女朋友嘅感情,唔知係咪心理作用?覺得好似另一半對我好左,痴我d但又覺得冇理由幾日就見效睇吓黎緊會唔會再好d。人緣就未覺有好左,可能我太毒唔鍾意同人吹水,冇咩朋友
最近有收藏龍婆匹嘅佛牌
師兄 其實你係點嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞