佛牌(正牌)討論5

1001 回覆
2 Like 41 Dislike
不過升不升,都不會賣
有無人知本身帶觀音玉(有開光) 可唔可以同時帶佛牌 ?

新手睇中左屈當2期,龍婆Boom 2560銀手鐲,古巴博洋法會2559五眼四耳,龍婆彭2561幸運星

原本想請一個師父牌(龍婆冠/雷/艮) 但網上無乜岩 好多都無貨
你睇中既我覺得唔好入手啦
同埋唔係好搵到龍婆駕龍同埋龍婆神尼既自身牌
得罪講句
點解呀 麻煩指點下
神樹那期屈當二唔係屈當原廟做,阿贊練父親做
屈當除左第一期外,都係大法會開光,大法會就好似演唱會咁,睇有幾多嘉賓參加,有咩陣容。咁不如要屈當三期

龍婆boon 平時做開同性和合,hehe sheshe 既

佛教從不主張不勞而獲,五眼四耳係泰北助人偏財既款式,我個人不以為然
有知識有能力當然泰國搵 就唔洗比人食多浸
但要小心比人呃
當然香港有不少牌商都有 最緊要係可信
2553 屈班間 財佛龍婆艮 ?
我有睇過 上網睇要1200 同埋都係法會開光 我唔知好唔好
另外諗緊龍婆侵蘭自身2553
唔該曬 因為我差唔多係炒股維生 先諗五眼四耳
睇翻那個師傅做咩出名
做自身出名就選佢自身,做四面出名就選佢四面
其實助財運你提到既龍婆銀阿,龍婆雷,龍婆冠都做到

只係正常的佛牌不會標榜幫你如何賭博投機獲利

平心靜氣想,帶上頸後就可以係股場大殺四方
如果有,又何必工作,價錢又會幾貴

當然我身邊都有朋友係純靠股票維生,亦有帶佛牌
他就帶白欖,龍婆蜀,龍婆boon 全財三大招財座山佛那個可是,佢每日自己做功課時間仲多過唔少人翻工。而佢講翻,這些佛牌係一些做晒功課程況下, 面對不確定性可以少幾分
除咗2460 2515同2528都係大法會開光
2553普通版本的話 1200唔平
多謝師兄指教~~請問人緣鳥係咪都係商業牌?又係見到幾靚 合眼緣
想問師兄有間叫泰_堂 點睇 見佢平過另外兩間 驚有假
商商地業
我地應該對牌不對人
大家真係要慎讀買家
唔交下學費點會識揀
慎選
識到啲好嘅牌商/有好師兄帶就交少好多學費 分分鐘唔洗交
我初初接觸時 親身上好多過唔同鋪了解過 後尾先接觸到而家我好信任嘅牌商
睇左好耐終於知道自己要咩 我要儲錢供請澤度金那朗同埋水銀食金
好牌商就未知邊間好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞