佛牌(正牌)討論5

1001 回覆
2 Like 41 Dislike
有冇人聽過古巴豆既馬食能?係咪對異性緣、人緣真係好掂
我諗佛牌未必岩你
點解
因為我諗對你來講太慢
啱啱睇咗睇你上邊啲留言,你這樣去買佛牌,一般劇本都係會有個人塞堆不知名睇落好勁,但只係賣一千幾百,
同你講帶完第二日就發達,第二日就有年青貌美女人搵你,之後就俾錢,之後就發覺被人騙,之後就會覺得佛牌係老千。
即係我太心急?唔係佛牌唔靈,係我冇俾時間佢發揮
師兄可唔可以講多啲 留tg傾好唔好?
https://t.me/poppyday
我在前文都會提過,純粹護航一下,免得被誤會
應該好多人會sell你買野
其實戒唔戒牛好
即係任佢講啦 其實係咪真係心理作用多?
沒有戒過
邊兩個
我都覺係佢本身條命係發達命。一命二運三風水。十年一個大運,佢十年後發達可能入左新大運,運勢唔同晒,未必關牌事
利申:9up
最基本嘅信心你都無,對個宗教又無尊重
佛牌唔係理財顧問或者婚姻介紹所,唔通我可以答你portfolio 帶左每年可以增長幾多身家或者邊日結埋婚

太大想頭,但又無budget
Sony 個老闆那期白欖市場價過萬
他信帶那尊2460 ,20 萬港幣
你出出去買野,同人講要最勁最快,但同人講預算一千幾百。

正經做生意既就會唔想理你,心地唔好就利用你貪心去cap水
你又知Sony 個老闆戴佛牌? 你識佢?
其實泰國係有佛牌公會,每間出名寺廟會出圖鑒講解翻。 個故事記錄係屈白欖本圖鑒到,他後來得到幫助後,仲心懷感激出錢資助,製造左一批壺蘆形狀既日本特色既聖物俾師傅開光派俾人
I see, thx 留名學野
其實你話佛牌越貴越有效,咁係咪買過百萬既佛牌就包發達? 仲要即日見效?
有,佢本身條命食傷算旺,但本命財星被合,仲要地支印剋食傷又冇官星,所以主辛苦得財

所以打工時期絕對係唔好,但出咗嚟自己做之後就轉好

原本咁嘅 pattern 比較難發積,亦主貴人唔多,但事實係佢戴咗佛牌之後睇住佢慢慢成功

求子方面有可能真係把握到流年運,咁就唔知啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞