佛牌(正牌)討論5

1001 回覆
2 Like 41 Dislike
呢個真我2546好似九月戴到依加
經歷過分手 人事關係轉差
但依加又唔知做咩野
異性緣好到不得了
無知真可怕
之前寄咗去泰國鑲防水殻嘅佛牌今日終於收到啦

上個月22號經 Hong Kong post 寄去曼谷, 2月28號工場個邊收到,但佢地開箱時發現少咗一個
3月9號鑲好,找埋尾數,工場個邊3月11號用速遞寄去曼谷集運倉,可惜集運倉逢星期三截數,即係要等到下一個星期三至開始運返香港
集運倉18號出貨運返嚟香港,預計要5日時間(其實我曾經懷疑佢走陸路唔係空運),23號準時到香港,24號到自提點

價錢方面,香港去曼谷,0.27KG 運費連掛號共 $55.7,鑲殻價錢,上圖個兩個最貴,500THB 一個,另外幾個透明殼就 150-200THB 就搞掂, 五個牌連運費夾埋 1560THB (394 HKD),返嚟香港嘅運費 $2,即係$451.7就鑲咗5個防水殻

雖然價錢係平,但一來一回要一個月時間,仲有被偷牌嘅風險
四百幾蚊包五個又真係好平

香港包一個都要三舊水
係,厚包要600幾
法門問題,清業陣
你當股票大升前都會回調會易啲明
我從來都唔建議人哋買2546
牌模出廟前已經出邊有人印緊
真假一樣模點樣分
當然都有專家教人點分
但本身2546 定位就係30,43 太貴想落一格既人選,但43 細模個價都係二千幾 ,咁我做咩要去煩
2546 黃金花 同 紅肉 我睇文獻 用料 同加持有多少。
個人: 2530--2546--2543-2551-2555
請問各位師兄龍婆崇碰2536第一期儲蓄老人好唔好?依家市價大約幾多錢?
我見U記有人放

你可以留意下
第一期唔係平野黎
求介紹間工場 有幾塊牌想整防水殻 但香港好貴
2538呢
一期普通品相幾錢左右?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞