佛牌(正牌)討論5

1001 回覆
2 Like 41 Dislike
我識個老闆睇住佢戴佛牌戴到發達 + 求子成功

但佢真係好信,因為之前想生仔點都生唔到,識咗個神婆幫佢,而家生咗兩個,手揸幾層樓

佢戒埋食牛,睇住佢好
而且佢 show 過俾我睇,全部都係正牌,基本上大家都唔敢掂陰牌
由戴蚪到佢發達,用左幾耐時間? 其實戴佛牌係咪可以係一、兩星期內轉運?
一兩星期梗係冇咁大轉變啦,𠵱度已經講梗十年時間
咁同牌應該關係不大,十年河東 十年河西,十年靠自己都可以做到啦,努力加運氣
但我心信佢唔係靠純自己嘅運,因為如果靠自己佢應該冇仔生,當中一定有嘢助佢一把
我當時都笑佢搵個神婆咁都掂?

但唔好理,係掂咗,個神婆仲送咗塊靚坤平俾佢,我諗而家應該賣到幾十萬泰銖
點發達?身家億億聲?
其實做開生意嘅人比一般打工仔更信玄學嗰類嘢

講真,普通人行衰運,最多咪冇得加人工 / 俾人炒

但做生意嘅衰你一兩個月可能會搞到破產,我識另一位老闆就係咁揸咗幾年的士,衰起上嚟係錢 + 官非一齊嚟

所以你睇順豐老闆都拜四面神啦,不過佢今次出份咁嘅業績,而家都麻煩
咁有冇,個千萬咁囉,連登仔都有啦
但佢真係做足㗎,連連去泰國還神 + 放牛,不過上年疫情去唔到啦

開返關再睇吓會唔會同佢去,都好耐冇一齊組團去泰國
百及好唔好? 泰期佛又點?泰期佛whatsapp 問佢野,答得好hea
人哋大大個四面神放喺屋企喎
戴陰牌衰起上嚟破產 + 冇命
梵X軒D牌掂唔掂?
Whatsapp答野可能會是一d標準答案,但都確實係一個正確答案,如有得罪十分抱歉
你係泰期佛老細
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞