[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#58 DP 深夜誤中1001

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唔支援嘅就唔好開HDR
Asus 嗰塊 tuf gaming b550 plus ATX 同M S I嗰塊B 550有冇分別?嗰邊話得asus呢塊底板
sor 錯台
唔繼續用?
我月頭問左好多舖,全部都話月尾先有大貨返
即刻落左訂先
想問mac mini嘅話配24MD4KL-B 同24UD58-B 有咩分別?見大家都係4k但個價差咁遠嘅?
win10 desktop 唔係HDR格式
24MD4KL MAC專用
對應MAC功能
各位ching知唔知依兩條痕係咩黎,個mon買左啱啱1個月,今日無啦啦發現😭
想買 VG289Q但周圍都冇貨
諗住入隻LG 27UL500算
知唔知邊到有貨,我都想買se computer等左成個月都冇貨
有無一隻32吋 都係咁上下spec?
我唔係研究開,都係上黎問人
要等呢到既勁人答你
如果27ul500有貨講低聲thx
btw如果係27吋我諗你可以考慮dell u2720q,呢個post都幾多人講呢款
多謝你
不過想揾32多啲
如果28吋 就會揀vg289q
爆左晶,gigabyte?
EW3270U/EW3280U
都好快 即日就有 我覆完佢email 就即時係onlime chat話返佢知
24吋有冇4Kmon?

但冇新款
想問vg289q可以係邊到訂
Acer XV272UP 同 ASUS VG27AQL1A 大家點睇 我都係主要用嚟打FPS game 同睇劇
追咗陣po 好似大部分人都買靚moon
但我只係想搵個27吋1080p 60hz既moon睇下片 做下文書野
想問下有冇邊隻係抵買啲 定出高登求奇執個就得
想問下幾錢入手?
好似3300定3400
dell啲sales好盞鬼 唔同人可以開唔同價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞