[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#58 DP 深夜誤中1001

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
tu8000 打ps5 o唔ok?
鑽唔到牆
個mon後面有塊小白板係連埋張書枱
之前追post 有人話所有4K mon 都唔support daisy chain 係咪真
32UL950咪支援
想問下揀打PS5/ Netflix 揀呢部VG27AQL1A定等VG289Q算?
VG27AQL1A唔係4k嚟
早幾日去佢話最快都要3月中先有,仲要唔sure d 貨夠唔夠派比而家訂左既客 我都諗緊轉邊隻好,本身有隻LG27UL850而家想執多隻27"
睇岩隻VG270K,不過又係無貨
請教各位有邊隻27吋Mon推薦
主要都係用嚟玩PS5
係咪最好有 4K 120hz?但性價比方面會唔會低好多?
呢部用落如何呀? 我見個價錢幾抵咁, 可惜上月我已經入手咗部4K... 之前買DELL MON遇過d唔開心嘅野 所以無買過dell mon好耐
OK呀巴打 配合我而家WFH文書工作一流
平時會玩ps4, pc fps game, 睇netflix, 遲d玩ps5
under $4000, 27吋左右
你地覺得4K 60 (VG289Q 有貨的話) 定 2K 144 (VG27AGL1A/ 27GL850) 好d?
PS5好似出唔到2K
巴打們知唔知邊度會有odyssey g7實物同現貨
屌那媽要3月中 我屌
好似可以4K underscale去2K
vg289q根本訂唔到
次次比完訂都係退返
邊間訂
基本上乜鳩都賣晒,而家係mon選擇你唔係你選擇個mon
正都又訂過 有間灣仔嘅又訂過
全部都話最後唔夠派要新年之後
佢直接同我講就算有大貨返都未必做到2999呢個價,叫我睇另一隻算
3690都比人掃哂
本身諗住早買早享受算
轉章啦,無計 問題係我另外睇中果D又係無貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞