[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#58 DP 深夜誤中1001

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
因為VG289Q都唔知要等到幾時,個價仲要由2999又去返3690, 我都想知同u2720q 分別會唔會差d 咩
諗緊轉唔轉目標去u2720q
想問巴打 如果MacbookPro 2017 touchbar
想用出個mon output 有冇邊隻推薦.
會用黎打下ps4/5..

做功課見到 VG289Q 應該最好?
睇台灣d forum 就見佢地macbook 比較多output LG 既mon
準備買g9
有無人屌醒我
[/member]有冇巴打近排有問過dell online sales U2520d
想睇下$2860 3年保係咪已經係最平[/member]
唔係真4K
我知
但有更好選擇咩
宜家送g923
等多年, 依家擺明牙膏式每年加多小小功能
2021年過萬蚊都買唔到4K 點講得過自己
等唔到
一係買番舊款 1080p
CES 有無睇到心水呀, 今年啲新機開始出
諗緊買U2520D定U2720Q好?
驚27吋太大 細尺寸4K mon又冇幼邊
無留意開 一陣search下
Odyssey G5 同G7 係咪差好遠? 普通睇片ps5 G5係咪夠用
好似話開sync high refresh 會閃屏
有冇實際需要用到咁橫嘅mon
一開二用又太細,直接用又太橫,不如買兩部4k..
個比例太矮...
睇左,無新野
32:9就=兩部16:9 mon無縫連接
用開24吋咪係...
49吋32:9即係兩部27吋16:9
想問下有無一隻啲spec同vg289q差唔多
但係係32inch VA32UQ?
想問下其實MacBook Pro 13" 2019 base model出4K (DELL U2720Q)會唔會好吃力
有g923 送即係11k je
想請教下 $3000如果4k 會簡邊款
ASUS vg289q
ASUS vp28uqg
Acre. Vg270k
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞