【異能系到第三季】《宅男交易者》真結局

929 回覆
73 Like 1 Dislike
今晚幾點
若沬係咪都係ipad
若沬係咪都係ipad

如果見到啊離 佢會係啊離既忠實戰友
Push
輪迴老豆係咪新人物 點解我完全無印像

第二季最後都有去香港接輪迴走
不過無詳細描述
賣一下關子 到底宮本正最後嗰句喺咩意思呢?

咩野嘅真相

天元同始都可能只係利用緊新生代異能者
嚟達成返去佢地原本世界嘅目標
李醫生一直苦苦追尋嘅悅兒似乎都喺嗰邊
會唔會除左新生代以外嘅所有異能者都知道異界嘅存在
又或者係來自異界

欣賞你思路
不過,何謂異界呢
孰真孰假
誰鑑定誰正常
若沬係咪都係ipad

淨係執著呢樣嘢係唔要得咖
若沬係咪都係ipad

Ipad正
玩口水都做到異能者
唔知佢嘅觸發物係咩呢

keep住飲…

搵吞精男

巴打叫我呀

你終於出場鳥

出場同時型加柒 無人捉到我果下型 但飲奶搞到肚痛就柒
玩口水都做到異能者
唔知佢嘅觸發物係咩呢

keep住飲…

搵吞精男

巴打叫我呀

點解個個都叫我口水女

我今次會做到你咖啦

做佢

不要迷戀哥
我化好妝背定台詞啦 係咪就到我?
玩口水都做到異能者
唔知佢嘅觸發物係咩呢

keep住飲…

搵吞精男

巴打叫我呀

你終於出場鳥

出場同時型加柒 無人捉到我果下型 但飲奶搞到肚痛就柒

未算最柒 一路跑一路瀨先最柒
仲有冇機會入故

當然有
話畀小弟知想做咩,正傳會出現

Btw山橋巴同其他未出場巴打 正傳一開頭就會出現

仲以為季尾有得show show個樣添

因為山橋巴你喺比較重要嘅異能者
如果宜家出咗會影響正傳......

去到呢一季尾 你就會明小弟意思

Okay

不過無詳細描述

咩野嘅真相

又或者係來自異界

欣賞你思路
不過,何謂異界呢

mirror world
今晚幾點

不過無詳細描述

咩野嘅真相

又或者係來自異界

欣賞你思路
不過,何謂異界呢

mirror world

龍騎?
仲有冇機會入故

當然有

可唔可以做個環保既異能者,而且係做兵器既 我可以隨手將啲垃圾變為有用既兵器用作戰鬥,特別適用係近身戰。之前既職業係做鐵匠幫異能者做武器,但唔涉及入去異能者既鬥爭。當自己做埋異能者之後就平時可以做返老本行,有事先係度變垃圾。
係個細粒女人,沉靜,鐘意打鐵時既聲音。

麻煩哂中出巴

咁似fate zero berzerker個寶具能力嘅
仲有冇機會入故

當然有

可唔可以做個環保既異能者,而且係做兵器既 我可以隨手將啲垃圾變為有用既兵器用作戰鬥,特別適用係近身戰。之前既職業係做鐵匠幫異能者做武器,但唔涉及入去異能者既鬥爭。當自己做埋異能者之後就平時可以做返老本行,有事先係度變垃圾。

麻煩哂中出巴

佢除頭盔之前一直覺得佢好型
中出巴,我又想入故

我想有個可以放大同縮小既異能。
自身可以縮到好細好似Ant man 咁。
又可以放到好大,但好少會咁做,因為變大好費力。
仲可以改變掂過既物體既大小,只限死物
練熟左之後仲可以局部變大縮小。

麻煩哂中出巴
中出巴,我又想入故

練熟左之後仲可以局部變大縮小。

麻煩哂中出巴

局部變大
中出巴,我又想入故

練熟左之後仲可以局部變大縮小

麻煩哂中出巴

局部變大

其實你鋪排左咁耐都係想要呢樣野姐
中出巴,我又想入故

麻煩哂中出巴

局部變大

其實手手腳腳變大就夠架喇
中出巴,我又想入故

麻煩哂中出巴

局部變大

港女恩物
仲有冇機會入故

當然有

麻煩哂中出巴

佢除頭盔之前一直覺得佢好型

除左頭盔都好型喔,可能係把無毁的湖光加持
中出巴,我又想入故

麻煩哂中出巴

局部變大

其實手手腳腳變大就夠架喇

第三隻腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞