【異能系到第三季】《宅男交易者》真結局

929 回覆
73 Like 1 Dislike
實選同伴
佢之前都講過搞掂完就落去陪鳳凰

可能佢會揀信我地 復活鳳凰呢 我地邊有咁易死

同你賭j 選同伴

仆街咁大穫

要轉做紅巴啦
實選同伴

同你賭j 選同伴

仆街咁大穫

我對九死得生呢句有興趣
姐係啊魏仲要死多8次
諗起都爽
實選同伴

同你賭j 選同伴

仆街咁大穫

我想創個角色叫(賭j勇士)得唔得中出巴
但性別係女人

心理上係男人嘅女角 最鍾意同人賭jj
中出巴特登改阿魏嘅選擇
中出巴特登改阿魏嘅選擇

我對九死得生呢句有興趣
姐係啊魏仲要死多8次
諗起都爽

同你賭j 選同伴

仆街咁大穫

但性別係女人

可以 無問題呀
中出巴特登改阿魏嘅選擇

對白的確有影響 但阿魏本來其實都唔會揀同伴

因為佢答嘅對象喺死神,死神嘅回應又喺一個伏筆

同你賭j 選同伴

仆街咁大穫

但性別係女人

可以 無問題呀

但我諗唔到啲技能係咩好各位巴打幫下賭j勇士諗下

可以將將會發生嘅事嘅其中一個可能性嘅機率擴大到49.9%(一係中一係唔中)
會唔會太屈
其實已經吊緊我癮,我淨喺想睇佢返去打死條金屬賓周,故事啲女死曬都唔關我事
其實已經吊緊我癮,我淨喺想睇佢返去打死條金屬賓周,故事啲女死曬都唔關我事

好冷血
死神以前條女都係鳳凰化身
但艾比選擇左救同伴而唔係救條女,所以佢條女因果關係忘記左艾比依個人

艾比最後果句暗示左,如果當年佢係揀女佢仲可以係另一界面同條女比翼雙飛
推呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞