【異能系到第三季】《宅男交易者》真結局

929 回覆
73 Like 1 Dislike
仲有冇機會入故

當然有
話畀小弟知想做咩,正傳會出現

Btw山橋巴同其他未出場巴打 正傳一開頭就會出現

仲以為季尾有得show show個樣添

因為山橋巴你喺比較重要嘅異能者
如果宜家出咗會影響正傳......

去到呢一季尾 你就會明小弟意思
中出巴

阿魏幾時學識控土架

第二季都有用一用過 強咗好多

阿魏都識 咁我仲有咩存在意義…
仲有冇機會入故

當然有
話畀小弟知想做咩,正傳會出現

Btw山橋巴同其他未出場巴打 正傳一開頭就會出現

可唔可以做個環保既異能者,而且係做兵器既 我可以隨手將啲垃圾變為有用既兵器用作戰鬥,特別適用係近身戰。之前既職業係做鐵匠幫異能者做武器,但唔涉及入去異能者既鬥爭。當自己做埋異能者之後就平時可以做返老本行,有事先係度變垃圾。
係個細粒女人,沉靜,鐘意打鐵時既聲音。

麻煩哂中出巴

無問題
突然諗起植木的法則
Btw,鐵匠都好需要
中出巴

阿魏幾時學識控土架

小弟手殘咋 成日打錯阿墳做阿魏
放心 阿魏唔識你嘅異能
中出巴

阿魏幾時學識控土架

小弟手殘咋 成日打錯阿墳做阿魏
放心 阿魏唔識你嘅異能

跟住就交俾你地

遺言

你應該下一更就會上場

仲出黎獻世

小弟一早講過 你無死得咁易

(搓鳳凰個胸吖嗱!)

又唔會少忽肉
樂若沫染了一個漸變色的紫髮,束成一條漂亮的馬尾,顯得肌膚更是白皙無暇。從她稚氣嬌俏的臉蛋看上去,絕對不似一個接近二十五歲的女生。她身上穿的也不是黑沉沉的斗蓬,而是一條黑色蕾絲連身裙,薄紗下的長腿惹人暇想。
樂若沫露出一貫無邪的微笑,睫毛長而卷曲的睫毛微微眨動,精靈的眼眸盡顯她調皮搗蛋的個性。當然,如果阿離看到樂若沫,兩人大概可以成為姊妹,或者忠實戰友了。

「你喺Heaven嘅異能者,睇怕你都喺痴線,死有餘辜。」輪迴冷聲說道。

「你錯咯,武士刀姐姐。」樂若沫竪起食指揮兩揮,搖頭笑道:「我雖然屬於Heaven,但我先無佢地咁悶啊!我唔理新世界會唔會出現,我只喺想有人陪我玩,嘻嘻。」

話音一落,半空中的氣泡全部向輪迴的方向靠近。樂若沫打一記響指,然後其中一個突然加速,直飛至輪迴身前。輪迴見狀立即後退揮刀,將逼近的氣泡從上而下劈開。

「砰!」氣泡爆炸的沖力將輪迴撞得踉蹌後退,耳朵嗡嗡作響,握刀的雙手也頓時發痺。

「啵嚕........啵嚕。」樂若沫粉色櫻唇微微開合,又再吹出兩個更大的氣泡,不懷好意地對著輪迴嘿嘿笑。

「避啊!快啲避啊!」

數十個氣泡像一個困獸之鬥,將輪迴包圍,而且愈縮愈近,只要再過幾秒便會完全合攏,把輪迴活活炸死!

「咻!咻」一根根源力之箭從樹上射出,深深插在吊橋上,然後沿著一條無形的軌跡接連射出,箭影快得駭人,。可是,每一箭也彷彿沒有目標似地,落在地上。這個明刀明槍站在樹上的神箭手正是之前把阿魏三人乘坐的飛機射穿的異能者,箭神-刑爆烈。

此刻,刑爆烈臉沉如水,眼看他快要真的爆發了。他咬牙切齒地大喝道:「唔好走!身為男子漢就堂堂正正鬥一場!」

輪迴與樂若沫沿著聲線,不約而同地瞥看樹上的刑爆烈一眼。這傢伙不會是精神病吧?怎麼在在戰場上自言自語呢?

輪迴回過神,不再理會刑爆烈,想辦法突破當下的絕境之際,身體竟然被一陣怪風抱起,颼的一聲穿過幾米外的氣泡牆。她的身影甫出現在氣泡牆外,身後的氣泡終於完全合攏,「轟隆」爆炸,炸出一個直徑三米的圓形深坑!

「呼!好彩趕得切。今朝包鮮奶一定有古怪,痾到腳仔同雀仔都軟。」一把扁平的男聲出現在自己耳畔,然後自己便落在地上。

輪迴撇過頭一看,發現剛才抱起自己的不是一陣風,而是一個身型瘦削的高個子。他長著眉清目秀,高得如同一根晾衫竿,一副不打籃球實在浪費DNA的模樣。不過,奇怪的是,這個男的上下身配搭也像剛睡醒似的,而且穿的是一對人字拖。

「你喺?」

「Hi,美女!行不改名,坐不改姓,人稱異能界法拉利同地上超人嘅音速陸行鳥就喺我-步如飛。」步如飛自豪地拍心口大笑。「你要記住,我雖然救你一命。不過嘛,哥只是傳說,不要迷戀哥。」

The G的音速陸行鳥.......人字拖型男(由於步如飛閒時沒事幹改了太多綽號,下刪一萬字)-神速異能者步如飛。

「有種唔好走,堂堂正正同我打!」刑爆烈指著步如飛,臉不紅耳不赤地說道。

「哎,飛哥,好耐無見。今次我唔會畀你走甩囉。」樂若沫饒有趣味地搶說道。

「你都真喺痴痴地嘅。第一,你啲箭一定唔夠我快。第二,我唔跑唔通等你射?戇居。」步如飛轉頭對樂若沫說道「你個口水女,半年前响南極仲追唔夠嗎?嘿........」

「無-人-可-以-捉-到-我。」

正呀我終於出場 仲要語氣同我本人好似
玩口水都做到異能者
唔知佢嘅觸發物係咩呢

keep住飲…

搵吞精男

巴打叫我呀
輪迴老豆係咪新人物 點解我完全無印像

之前好似有出過一次
其實我覺得新一代異能者啲啊爸啊媽應該係去左鏡海佢地個邊世界所以四天皇就係訓練班新異能者

有機會喎
但點解四天皇會過咗嚟呢邊
玩口水都做到異能者
唔知佢嘅觸發物係咩呢

keep住飲…

搵吞精男

巴打叫我呀

點解個個都叫我口水女

我今次會做到你咖啦
玩口水都做到異能者
唔知佢嘅觸發物係咩呢

keep住飲…

搵吞精男

巴打叫我呀

點解個個都叫我口水女

我今次會做到你咖啦

做佢
其實我覺得新一代異能者啲啊爸啊媽應該係去左鏡海佢地個邊世界所以四天皇就係訓練班新異能者

有機會喎
但點解四天皇會過咗嚟呢邊

等中出巴出正傳

點解我存在感無乜咁既
還我鳳凰,犯我鳳凰凝霜者,雖遠必誅
幾時先同凝霜和好如初,好似墳巴咁,又重女又有甜
點解我存在感無乜咁既
還我鳳凰,犯我鳳凰凝霜者,雖遠必誅
幾時先同凝霜和好如初,好似墳巴咁,又重女又有甜

你之前一棍不走咗凝霜 而家冇敵人打住 好似係
留名
起身一推
玩口水都做到異能者
唔知佢嘅觸發物係咩呢

keep住飲…

搵吞精男

巴打叫我呀

你終於出場鳥

第二季最後都有去香港接輪迴走
不過無詳細描述
賣一下關子 到底宮本正最後嗰句喺咩意思呢?
繼續坐等正傳小弟出現

不過無詳細描述

咩野嘅真相

不過無詳細描述

咩野嘅真相

天元同始都可能只係利用緊新生代異能者
嚟達成返去佢地原本世界嘅目標
李醫生一直苦苦追尋嘅悅兒似乎都喺嗰邊
會唔會除左新生代以外嘅所有異能者都知道異界嘅存在
又或者係來自異界
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞