點解香港男性唔多識打扮

832 回覆
469 Like 649 Dislike
So true
林作嘅問題係審美出咗問題
咁都接受唔到,仲話講fashion
屌你真係唔識㗎喎
原來係你眼中打扮就係跟潮流
你睇呢度, 牛post 西裝post 戶外post 三個最多人討論既post入面有幾多係你認識既"潮流"? 定原來著西裝都係潮流大趨勢
再講香港宜家普遍風氣係要單一, 唔標奇立異
咁閣下又係咪跟潮流?
全身wtaps 加對 1300jp 都唔離地
求其gu 執一套dummy 嘅衫再gel靚少少 有啲層次嘅髮型已經好好睇啦
跟本唔關牌子事 懶就懶啦
有啲著到成身潮牌咪一樣柒
唔係樣柒 係啲襯色同cutting柒 淨係堆潮牌上身又唔睇下自己啱唔啱果啲
以前都係咁諗,後尾覺得執正自己對自己好啲唔係壞事
無人講咪你講 知又唔講 淨係識派膠
右2係甲蟲頭?
咁如果唔靚仔呢就唔可以有權選擇自己變好?
拍拖=支出
仲要裝身
月入十皮先夠
真 香港人最叻踩低其他人搵優越感 著咩關你撚事咩佢覺得舒服咪得囉
我唔係唔識打扮,但人到中年而家個樣忽然襯唔到以前鍾意既衫褲,我都好無奈,以前鍾恤衫,爛牛加boot, 而家個個樣越黎越毒襯唔到d衫褲我都唔想架
有無好介紹?
唔靚仔唔打扮=好撚柒
唔靚仔打扮下=無咁柒 變番個正常人

如果髮型係有層次啲嘅gel法加搭下色嘅襯衫 好過啲唔打扮嘅靚仔啦

就好似女仔化妝咁 化左妝點都正啲
第二種
冇人話下下都要成套照抄 但欣賞下人地d detail位 咩cutting既衫要襯咩cutting既褸 點樣襯色哩d
好離地咩
wanderkagu
graphlayer
Hide&seek
Take5
Benny store
Leather Healer
NW works
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞