點解香港男性唔多識打扮

832 回覆
469 Like 649 Dislike
咪撚教精班毒撚啦,由佢地牛記笠記,我地先易溝女
男人着衫cutting真係好重要
靚仔咪得囉柒頭
鬼唔知咩
真 180著到似170
認真答你
https://www.instagram.com/saladbob/
https://www.youtube.com/c/Saladbob/featured
呢個大陸仔雖然唔係話著到曉飛
但配搭來講係幾唔錯, 同埋佢D衫好多都係淘寶, 一D都唔貴
但你認為happy 伯係潮流尖端咁我諗你都會覺得佢不知所謂
我十年前做銀行MT有專門上呢d堂
呢d野已經約定俗成
長江中心d banker/太子大廈/力寶中心/怡和大廈d律師都係咁著
唔好學exchange square d頹友著
果陣睇John wick 都知好多野煩
好彩我男朋友唔係咁
一來就搵alan see 好難跟
但真係有一件tailor made 既jacket/chino,成件事係唔同晒

利申冬天就係樽領冷衫+flannel/tweed jacket+原色牛/chinos+suede loafer
下下買炒價波鞋叫咩?
買少對其實已經夠買d衫褲好多襯法
炒車炒到
Loafer著長襪 西裝外套褲色唔夾
呔褲撞色仲唔見皮帶緩衝下
其實你上ig 有好多台灣牌子都唔貴 質地都不錯
但我見買親炒價波鞋嘅男仔都幾識打扮喎⋯⋯
當然如果得對鞋貴但上身核突,咁又失晒重點
我有錢有錢駛撚同你慢慢襯衫
自動有女埋身
係垃圾先要整色整水靠偽裝
你做保險定倫敦金無時無刻都見緊客
定係根本冇朋友成世人淨係識番工
咩都屌左先最岩
好想睇班友點著咁巴閉
無知仲咁串
著得好睇又點,碌鳩唔夠大蛇都死啦~
我反而見好多做人肉名牌衣架
將運動牌子大logo衫褲襪show晒出嚟

聽過人講過為舒服同方便活動
心諗佢係咪要每日跑返屋企唔搭車
Alan see就唔評得
呢張堅麻麻 你要拎佢好例子就咪拎呢張啦
男最緊要有錢
唔同女
出去行街著咩都要管
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞